Release stress

Ok pepetang camni, jom release tensi sket...


Tak tahu la Zul Ganu mana ye.
Coz ako dapat pun dari email,
Kot-kot zul terbaca, saya pinjam lawak awak ni,
buat penghibur di kala keTENSInan pepetang camni...

Nota Jemari: ustaz oo ustaz, camne ustaz jawab balik ek?

8 comments:

  1. Rasa ada terbaca gak somewhere pasal ni... ustaz tu kalau x silap ada jwp... betul la... dah awak sorok selipar dlm rumah, mestilah nyamuk tu ingat kat rumah takde org... hihih :D

    ReplyDelete
  2. hehehhehe klakar la ustaz tu.. :p
    pandai nyamuk tu kan haha

    ReplyDelete
  3. ustaz tu jwb gitu ker? hahaha lawak lah.. zul zul.. ade gak nnti yg ngikut buat nih.. kes kurafat dh nih hahahha..


    p/s- paling xpaham time aku dlm pantang dulu kena pakai pin kt baju.. sumpah kurafat hahahhaa

    ReplyDelete
  4. aku baru perasan ko dah tukar Layout... comey...

    ReplyDelete
  5. wahhhhh blog berwajah baru! :D

    ReplyDelete
  6. Jocko & Biqque,
    Yeezzaaaa tahun baru la kata kan.. :p

    ReplyDelete
  7. hahahhahaha....
    sinie pon ade...
    ustaz kata "kalau kata bodoh kan dye marah, tadi baru cakap bab bodoh"

    lebih kurang cam tuh lah jawapan UAI kat org yg bagi soalan tuh :D

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com