Release stress

Ok pepetang camni, jom release tensi sket...


Tak tahu la Zul Ganu mana ye.
Coz ako dapat pun dari email,
Kot-kot zul terbaca, saya pinjam lawak awak ni,
buat penghibur di kala keTENSInan pepetang camni...

Nota Jemari: ustaz oo ustaz, camne ustaz jawab balik ek?
Share:

8 comments:

  1. Rasa ada terbaca gak somewhere pasal ni... ustaz tu kalau x silap ada jwp... betul la... dah awak sorok selipar dlm rumah, mestilah nyamuk tu ingat kat rumah takde org... hihih :D

    ReplyDelete
  2. hehehhehe klakar la ustaz tu.. :p
    pandai nyamuk tu kan haha

    ReplyDelete
  3. ustaz tu jwb gitu ker? hahaha lawak lah.. zul zul.. ade gak nnti yg ngikut buat nih.. kes kurafat dh nih hahahha..


    p/s- paling xpaham time aku dlm pantang dulu kena pakai pin kt baju.. sumpah kurafat hahahhaa

    ReplyDelete
  4. aku baru perasan ko dah tukar Layout... comey...

    ReplyDelete
  5. wahhhhh blog berwajah baru! :D

    ReplyDelete
  6. Jocko & Biqque,
    Yeezzaaaa tahun baru la kata kan.. :p

    ReplyDelete
  7. hahahhahaha....
    sinie pon ade...
    ustaz kata "kalau kata bodoh kan dye marah, tadi baru cakap bab bodoh"

    lebih kurang cam tuh lah jawapan UAI kat org yg bagi soalan tuh :D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.