Followers

Wednesday, March 7, 2012

Biqque's Feb 2012 Lucky Follower


Yuuhuuuu it's back again!!
Rasa nya dah lama tak join contest ni.
Sampai gambar profile pun dah bertukar.
Dah tak bole dah nak pakai template yang lama, so terpaksa la cut, copy & paste gambar follower yang baru.

Gigih cari gambar profile sendiri.
Ater dah ghamai betul follower u ye cik kak oii...
hehehe...

Ok pape pun,
Puan biqque, please count me in!!
yeehaaa...

Kowang kat luar sana tu pun leh join sama.
Mana tahu kowang bertuah juga.
Untung-untung leh dapat hadiah dari negara matahari terbit...
hehehe..

Nak join, Jom arr klik kat sini.

Nota Jemari: ..

4 comments:

Ely Hasrul said...

bleh tak aku xjoin sbb xtau nk circle hahahahhaa kelempap betol la aku nihhh

AKO @ retna said...

Haha senng je la weii...

cikyatz said...

camne nk join ek??kita xpandai la..baru 1st time nk join..leh tlg ajakan x?

AKO @ retna said...

yatz,

kena jadi follower si biqque tu, then pastu print screen bahagian follower tu, paste kat "paint", crop la sket then save,

pastu masa kat paint tu, bulat kan aje profile pic yat.. then buat la entry!

simple kan ;)