,

Biqque's Feb 2012 Lucky Follower


Yuuhuuuu it's back again!!
Rasa nya dah lama tak join contest ni.
Sampai gambar profile pun dah bertukar.
Dah tak bole dah nak pakai template yang lama, so terpaksa la cut, copy & paste gambar follower yang baru.

Gigih cari gambar profile sendiri.
Ater dah ghamai betul follower u ye cik kak oii...
hehehe...

Ok pape pun,
Puan biqque, please count me in!!
yeehaaa...

Kowang kat luar sana tu pun leh join sama.
Mana tahu kowang bertuah juga.
Untung-untung leh dapat hadiah dari negara matahari terbit...
hehehe..

Nak join, Jom arr klik kat sini.

Nota Jemari: ..
Share:

4 comments:

  1. bleh tak aku xjoin sbb xtau nk circle hahahahhaa kelempap betol la aku nihhh

    ReplyDelete
  2. camne nk join ek??kita xpandai la..baru 1st time nk join..leh tlg ajakan x?

    ReplyDelete
  3. yatz,

    kena jadi follower si biqque tu, then pastu print screen bahagian follower tu, paste kat "paint", crop la sket then save,

    pastu masa kat paint tu, bulat kan aje profile pic yat.. then buat la entry!

    simple kan ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.