Followers

Monday, October 15, 2012

JASM Rock n Bowl

Sabtu lepas kan department ako ada buat bowling tournament.
Lawan kat Midvalley.
Ako plak aritu TERdatang lambat dek gara-gara 'ketapi' buat hal.
Kebetulan terserempak dengan si Yazrul maka bersepakat bergather-gather mengambil teksi kupon dari KL sentral ke Midvalley dengan harga RM12.

Sampai-sampai je memasing dah nak start lawan.
Memang x toleh kiri kanan, terus je amek kasut bowling n terus melepak kat lane grup ako.

Macam kelam kabut tapi tetap syabas juga la buat penganjur eh.
Walau..... ermm... erkk... 


Macam-macam gaya..
Macam-macam aksi..
Macam-macam lagak...
Macam-macam kerenah.

Yang mak sibuk nak main...
Yang si bapak sibuk nak membaling..
Yang si anak juga tak ketinggalan sibuk nak 'menyibuk' ..hehe ...

Yang keBUJANGan tak kurang sibuk nya...
Sibuk! Sibuk! Sibuk!

Ako idok la terror main nya.
Sekadar nak soh baling, anytime ako leh baling je bola boling tu.
Klu takat JUARA segala longkang, memang boleh kasi je kat ako!!
hahaha.. pape pun janji puas! *erkk puas ke?


Dan keputusan nyaaa......

2nd runner up piginya kepada kumpulan "KawT1M"!!!!
Tahniah! Semangat kesukanan itu yang penting.


1st Runner Up jatuh kepada kumpulan "X Tau"!!

Tahniah juga...
Ni grup paling kecohhhh!!! 

"kecoh la lu olang!"
hahahaha .. opssss laarikkkk :p


Dan juara adalah datangnya dari kumpulan "Low Pi"

Hoyeeee!!!!

Syabas buat grup ako!
Kowang memang poyo tapi erkk ok la!!
hahaha... (ye ye grup ako kan memang poyos sumernyaaa... mati arr klu derang baca haha)

Pape pun menang kalah , kita tetap

J.A.S.M

*wink
#photos kredit to yazrul

Nota Jemari: .... bila mereka berkumpul ... 

1 comment:

Farihah said...

hepp heppp!!! sapa kecoh??? mai sini!!