,

JASM Rock n Bowl

Sabtu lepas kan department ako ada buat bowling tournament.
Lawan kat Midvalley.
Ako plak aritu TERdatang lambat dek gara-gara 'ketapi' buat hal.
Kebetulan terserempak dengan si Yazrul maka bersepakat bergather-gather mengambil teksi kupon dari KL sentral ke Midvalley dengan harga RM12.

Sampai-sampai je memasing dah nak start lawan.
Memang x toleh kiri kanan, terus je amek kasut bowling n terus melepak kat lane grup ako.

Macam kelam kabut tapi tetap syabas juga la buat penganjur eh.
Walau..... ermm... erkk... 


Macam-macam gaya..
Macam-macam aksi..
Macam-macam lagak...
Macam-macam kerenah.

Yang mak sibuk nak main...
Yang si bapak sibuk nak membaling..
Yang si anak juga tak ketinggalan sibuk nak 'menyibuk' ..hehe ...

Yang keBUJANGan tak kurang sibuk nya...
Sibuk! Sibuk! Sibuk!

Ako idok la terror main nya.
Sekadar nak soh baling, anytime ako leh baling je bola boling tu.
Klu takat JUARA segala longkang, memang boleh kasi je kat ako!!
hahaha.. pape pun janji puas! *erkk puas ke?


Dan keputusan nyaaa......

2nd runner up piginya kepada kumpulan "KawT1M"!!!!
Tahniah! Semangat kesukanan itu yang penting.


1st Runner Up jatuh kepada kumpulan "X Tau"!!

Tahniah juga...
Ni grup paling kecohhhh!!! 

"kecoh la lu olang!"
hahahaha .. opssss laarikkkk :p


Dan juara adalah datangnya dari kumpulan "Low Pi"

Hoyeeee!!!!

Syabas buat grup ako!
Kowang memang poyo tapi erkk ok la!!
hahaha... (ye ye grup ako kan memang poyos sumernyaaa... mati arr klu derang baca haha)

Pape pun menang kalah , kita tetap

J.A.S.M

*wink
#photos kredit to yazrul

Nota Jemari: .... bila mereka berkumpul ... 
Share:

1 comment:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.