Followers

Friday, March 15, 2013

Matta Fair 2013


Wah pejam celik pejam celik, dah start balik MATTA FAIR ni..
So, pada yang suka gunakan khidmat MATTA FAIR ni, konpom awal-awal lagi dah siap sedia nak terjah PWTC untuk tiga hari berturut-turut ni.

Pengalaman ako tahun 2010,
tak plan pun nak ke MATTA FAIR masa tu.
Hari Jumaat sesaja gi terjah, itupun sebab xde mende nak buat waktu lunch.
Pastu daripada brochur yang dikutip hari jumaat tu, tetiba terpikir nak ke Korea.
Kebetulan waktu tu banyak sangat promosi Tahun Melawat Korea.

So, sabtu gigih awal pagi dah terpacak kat PWTC.
Survey dari satu booth ke satu booth.
Separuh hari survey hampir semua booth yang ada promosi ke korea.
Bincang punya bincang then decide nak amek pakej kat satu company ni.
\
Tanya punya tanya, terus setuju dan berpuas hati dengan pakej nya yang agak berbaloi masa tu.
Tak pikir panjang, terus pilih, terus bayar.
Dan that's it!
I'm coming to korea!!!

Hahahah excited juga la time tu.
Impian jadi kenyataan.

So, pada kowang yang gigih nak ke sana, pilih la dengan bijak ye!
Cari yang MURAH tapi BERBALOI!!

Tak semestinya kena ke MATTA FAIR, pegi sendiri pun berbaloi juga kan ;)
Ekceli ako suka gi matta fair... hahah suka tgk pakej-pakej yang ditawarkan.
Lagi bertambah seronok klu bajet sangat mencukupi ... heheh

Pape pun, selamat mencari pakej idaman di lautan manusia hujung minggu ni ;-)

Nota Jemari: Penat tapi berbaloi.

8 comments:

yatt said...

kakkkkkkkk bila nak pegi ni.. jeles2 kekekekke

anakomak said...

Yatt,

ala tu tahun lepas la yatt...
tahun ni dekat2 aja sudah! :-)

mekchu said...

best nya la haiii opis dekat2 ni.. bila2 teragak bleh terjah.. tak mcm kami yg kena plan amek cuti bagai.. huhuhhh!!!!

anakomak said...

takpe mekcu, atlis dapat coti, berbaloi dapat plan gi holiday juga ;-)

Janggel / Rain said...

Ha apa citer? Ada sambar mana2 ke? kekeke

anakomak said...

takde la janggel..
tak sempat... bz ngan annual report, so xde masa nak jejak ke pwtc ;-)

watyz said...

matta fair kat melaka lambat la. dh ujong2 thn nanti. nak cuti apa dh ujong2 thn kan....

anakomak said...

Lagi OK coz ada bonus tuk bayar pakej2 tu... Plan utk tahun depan nya laa.. ;)