Matta Fair 2013


Wah pejam celik pejam celik, dah start balik MATTA FAIR ni..
So, pada yang suka gunakan khidmat MATTA FAIR ni, konpom awal-awal lagi dah siap sedia nak terjah PWTC untuk tiga hari berturut-turut ni.

Pengalaman ako tahun 2010,
tak plan pun nak ke MATTA FAIR masa tu.
Hari Jumaat sesaja gi terjah, itupun sebab xde mende nak buat waktu lunch.
Pastu daripada brochur yang dikutip hari jumaat tu, tetiba terpikir nak ke Korea.
Kebetulan waktu tu banyak sangat promosi Tahun Melawat Korea.

So, sabtu gigih awal pagi dah terpacak kat PWTC.
Survey dari satu booth ke satu booth.
Separuh hari survey hampir semua booth yang ada promosi ke korea.
Bincang punya bincang then decide nak amek pakej kat satu company ni.
\
Tanya punya tanya, terus setuju dan berpuas hati dengan pakej nya yang agak berbaloi masa tu.
Tak pikir panjang, terus pilih, terus bayar.
Dan that's it!
I'm coming to korea!!!

Hahahah excited juga la time tu.
Impian jadi kenyataan.

So, pada kowang yang gigih nak ke sana, pilih la dengan bijak ye!
Cari yang MURAH tapi BERBALOI!!

Tak semestinya kena ke MATTA FAIR, pegi sendiri pun berbaloi juga kan ;)
Ekceli ako suka gi matta fair... hahah suka tgk pakej-pakej yang ditawarkan.
Lagi bertambah seronok klu bajet sangat mencukupi ... heheh

Pape pun, selamat mencari pakej idaman di lautan manusia hujung minggu ni ;-)

Nota Jemari: Penat tapi berbaloi.
Share:

8 comments:

  1. kakkkkkkkk bila nak pegi ni.. jeles2 kekekekke

    ReplyDelete
  2. Yatt,

    ala tu tahun lepas la yatt...
    tahun ni dekat2 aja sudah! :-)

    ReplyDelete
  3. best nya la haiii opis dekat2 ni.. bila2 teragak bleh terjah.. tak mcm kami yg kena plan amek cuti bagai.. huhuhhh!!!!

    ReplyDelete
  4. takpe mekcu, atlis dapat coti, berbaloi dapat plan gi holiday juga ;-)

    ReplyDelete
  5. Ha apa citer? Ada sambar mana2 ke? kekeke

    ReplyDelete
  6. takde la janggel..
    tak sempat... bz ngan annual report, so xde masa nak jejak ke pwtc ;-)

    ReplyDelete
  7. matta fair kat melaka lambat la. dh ujong2 thn nanti. nak cuti apa dh ujong2 thn kan....

    ReplyDelete
  8. Lagi OK coz ada bonus tuk bayar pakej2 tu... Plan utk tahun depan nya laa.. ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.