,

Siapa menang MITBCA 2013?

Senin aritu biqque sms invite gi majlis award kat bawah ni.
Macam best je kan.
Tapi memandangkan ako nya ngak bisa pergi, maka terpaksa la tolak tawaran si biqque aritu.


Sape yang tak tahu pasal award ni?
Klu x silap award ni baru tahun lepas diwujudkan. (sorry eh klu silap info)
Penghargaan untuk para blogger yang secara tak langsung membantu industri perlancongan dengan mempromosikan tempat-tempat menarik , makanan sedap-sedap, malah tak lupa juga fesyen-fesyen terkini di dalam blog mereka. Details kowang leh baca kat sini sket k.

Mereka dicalonkan, diundi dan berkempen, maka pada 6 mac 2013, satu majlis penganugerahan yang berlangsung di KL Convention Center.

Terasa rugi tak dapat nak join.

So biqque, ada antara geng #travelholicAwesome yang menang mana-mana kategori?? 
Walau pape pun, tahniah la ye pada yang menang semlm tu.

Nota Jemari: :-)
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.