Followers

Thursday, March 7, 2013

Siapa menang MITBCA 2013?

Senin aritu biqque sms invite gi majlis award kat bawah ni.
Macam best je kan.
Tapi memandangkan ako nya ngak bisa pergi, maka terpaksa la tolak tawaran si biqque aritu.


Sape yang tak tahu pasal award ni?
Klu x silap award ni baru tahun lepas diwujudkan. (sorry eh klu silap info)
Penghargaan untuk para blogger yang secara tak langsung membantu industri perlancongan dengan mempromosikan tempat-tempat menarik , makanan sedap-sedap, malah tak lupa juga fesyen-fesyen terkini di dalam blog mereka. Details kowang leh baca kat sini sket k.

Mereka dicalonkan, diundi dan berkempen, maka pada 6 mac 2013, satu majlis penganugerahan yang berlangsung di KL Convention Center.

Terasa rugi tak dapat nak join.

So biqque, ada antara geng #travelholicAwesome yang menang mana-mana kategori?? 
Walau pape pun, tahniah la ye pada yang menang semlm tu.

Nota Jemari: :-)

No comments: