, ,

Early Bird Ramadan Buffet. Choose from for RM65 (1pax) / RM650 (10pax + FREE 1 - RM59 each) at Halia Restaurant (Sime Darby Covention Centre, KL)

Wah....dah kuar dah voucher untuk ramadhan buffet. Tapi dah abs ganti pose ke belum tu? hehe... Tak lama je lagi kan ramadhan nak datang balik.

OK la jom pada kowang yang ada plan nak berbuka kat luar, cuba la grab vocuher dari www.mydeal.com.my ni.

Cepat jangan terlambat.
Ada lagi 8 jam untuk pembelian voucher.


Highlights

  • Located at Sime Darby Covention Centre, near Rakan Muda complex
  • Halal Certified by Jakim
  • Serves over 50 dishes to choose from
  • Free and ample parking
  • Handicap-friendly
  • Children below 5 years eat for free

Conditions

  • Unlimited number of e-Vouchers can be purchased and redeemed throughout the redemption period
  • Kids below 5 years old eat for free
  • Inclusive of government tax and service charge
  • Offer valid for dine in only
  • e-Vouchers are valid for redemption from 10th July 2013 - 7th August 2013
  • e-Vouchers are redeemable from Monday until Sunday from 6pm – 10pm (Buka Puasa only)
  • Please click HERE for Universal Terms & Conditions
  • 3 days reservation prior to dining date is required, please call Halia at 03-2089 3799 during business hours
  • Cancellation must be done 2 days before appointment date/reserved date to avoid forfeiture of e-Voucher
  • No show will result in forfeiture of one e-Voucher
  • Printed e-Voucher is to be presented upon redemption for verification purposes
  • Any rescheduling must be made at least 1 day prior to the dine-in date
  • Any last minute cancellation, rescheduling and no-shows will result in the forfeiture of e-Vouchers

Nota Jemari: cepatnya masa ....!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.