Penyakit "M"

.: Gambar hiasan :.Bila penyakit 'M' dah datang, memang sumer kerja x menjadi.
Bila penyakit 'M' menyerang, mood pun jadi x keruan.

Tapi peliknya, penyakit 'M' ako akan menyerang time-time balik keje.
Memang dah sampai umah tu, cepat je penyakit 'M' akan menular.

Heran bin ajaib.
Nape la penyakit malas nak MANDI ni datang dalam diri ako ek?

hahahaa............. sengal!!

Nota Jemari: busuk busuk pun, seb baek ada orang masih suka... *wink!
Share:

1 comment:

  1. Penyakit M - malas mandi waktu malam tak per..jgn malas mandi waktu pagi heee coz JM pun kekadang malas mandi gak waktu malam nih..ahahaha...shhhhh..sama lah kita..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.