,

Video on INSTAGRAM?


Pepagi buka henpon terus dapat notification cakap hari ni Instagram launch produk baru dia iaitu boleh buat video dalam IG.

Hepi la juga sebab klu buat video kat keek, terlalu public sangat.
Tapi klu ada video kat IG, masih bleh private kan video tu.
Cuma kengkawan kita je la bole view video kita.

Berbunga-bunga hati aii..
Tapi malangnya bila dah update apps IG ni, alih-alih belek henpon takde pung butang video.


Eh mana pegi?
Check balik playstore ako, sah memang konpom ako dah update dah IG ni tadi.

Ermm pastu baca review.



Patut ar.!!!!!
Ramai komplen.
Katanya video tu hanya akan update dan appear untuk iphone sahaja.

Cissss!!!!!
Untuk pengguna android, sesape yang pakai jellybean 4.1 dan ke atas sahaja yang bole nampak butang video tu.

Arghhhhhh!!
Punah harapan.

Instagram!
Sila atasi dan perbaiki masalah ini dengan segera!

Nota Jemari: Lenkali nak iklan tu, kasi details sket bole x? Mengagau orang update tapi sudahnya takde pape perubahan.
Share:

3 comments:

  1. huhuhu

    sabo sabo

    patutlah ada tengok ckp tak sabar nak update

    wani dah sempat upload satu vid :p kehkehkeh

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.