Followers

Friday, June 21, 2013

Video on INSTAGRAM?


Pepagi buka henpon terus dapat notification cakap hari ni Instagram launch produk baru dia iaitu boleh buat video dalam IG.

Hepi la juga sebab klu buat video kat keek, terlalu public sangat.
Tapi klu ada video kat IG, masih bleh private kan video tu.
Cuma kengkawan kita je la bole view video kita.

Berbunga-bunga hati aii..
Tapi malangnya bila dah update apps IG ni, alih-alih belek henpon takde pung butang video.


Eh mana pegi?
Check balik playstore ako, sah memang konpom ako dah update dah IG ni tadi.

Ermm pastu baca review.



Patut ar.!!!!!
Ramai komplen.
Katanya video tu hanya akan update dan appear untuk iphone sahaja.

Cissss!!!!!
Untuk pengguna android, sesape yang pakai jellybean 4.1 dan ke atas sahaja yang bole nampak butang video tu.

Arghhhhhh!!
Punah harapan.

Instagram!
Sila atasi dan perbaiki masalah ini dengan segera!

Nota Jemari: Lenkali nak iklan tu, kasi details sket bole x? Mengagau orang update tapi sudahnya takde pape perubahan.

3 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhu

sabo sabo

patutlah ada tengok ckp tak sabar nak update

wani dah sempat upload satu vid :p kehkehkeh

anakomak said...

ala jeles nyaaa wanie...!!

watyz said...

x try pon laie... :)