Followers

Tuesday, August 6, 2013

Berbuka di Opis

Eh eh puasa dan nak sampai ke penghujung la.
Nak ghaya dah ghopenya.
Tak banyak entry ek sepanjang bulan pose ni.
Kemalasan yang teramat indah.
Hahahahaa.....

Just nak bagitau je, aritukan budak-budak department ako ada wat makan-makan.
Kali ni punya konsep berbuka beramai-ramai di opis.

Asalnya nak berbuka dengan "nasi tumpang" sahaja yang akan dibeli di Kelantan Delight. Tapi last minit, chef kat kedai tu x boleh nak masakkan. So, terpaksa la last minit juga tukar menu berkonsepkan 'pot luck'. Jenuh juga la nak mencari lauk-pauk dan kuih-muih yang lain. Last minit la katakan. Alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar.


Makan ala-ala kampung.
Bersila la kat bawah ye.

Prektis mana yang x reti.
Bersila vs bersimpuh?
Gurlpp...... :p


Menunggu waktu berbuka.


Azan berkumandang, jom serbu!!

Dimulakan dengan bismillah.
Disudahi dengan alhamdulilah.....
Begitulah sehari dalam hidup kita,
Mudah-mudahan dirahmati Allah.

Alhamdulilah, sangat-sangat kenyang!
Terima kasih pada yang memeriahkan majlis.
Tahun depan kita buat lagi ye. *wink

Nota Jemari: Jamuan korang macam mana pula?

1 comment:

watyz said...

memula kosong... kemdian meriah!!