, , , ,

OLD B.E.S.T.F.R.I.E.N.D.S

Last weekend ako balik JB.
Sebab cuti hujung minggu yang panjang kan, so saja la vroom vroom ke sana.
Kali ni plan nak gather ngan bestfriends yang agak lama juga la tak jumpa.

Ako ke JB Jumaat petang.
Terus plan nak jumpa dengan derang ni, malam jumaat tu juga.
Kira macam dah rindu sangat la gamak nya.
Hahaha x menyempat-nyempat nak jumpa hari lain kan. :-D
#rindu ke??


Zaman dah berubah....
Adoiyaaiii bila mengimbas balik gegambar lelama ni, konpom memang gelak sakan la kan.
Ater gambo lama kan, konpom la muka pun muda belia lagi.


Hari terakhir sekolah sebelum SPM.
Adeh dehh deh... skema nya memasing...
Awat serius sangat tu kan hhahaa :-D


Taaaadaaaaa!!
Nak dibandingkan dengan dulu, konpom la jauh benor beza nya kan...
wakakakaka....

Tapi paling sama sampai sekarang ni,
havoc,kecoh, gamat macam 50 orang berkumpul.


Macam x cukup korum je kan?!
So, M ... tunggu tahun depan, genap 20 tahun kita kawan, kita buat gathering besar-besaran sket ye. :p

psstt ke nak jemput sekali Cikgu Norhashim tu sekali?
Mana la tahu, kot-kot ada yang rindu kan :-D

Atau atau... korang nak jemput FSTB or Pn Aru??
damnn.... wakakaka!!

Pape pun, harap persahabatan yang dah lama terjalin ni akan berkekalan ya...
Gaduh-gaduh pun tetap bersatu balik kan :p

friendship forever tau korang!!
saaayaaanggg korang semua...

Nota Jemari: Jangan sampai dapat 'bom tangan" kan dari cik fara hahahaha
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.