Followers

Friday, February 27, 2015

Teaser : Winter Trip Korea 2015

Perghhhhh lama gila tak update blog kan...
Kekangan masa sejak hujung tahun lepas.
Ini pun saja je la curi-curi sket masa sebelum balik.

Tak yah citer pepanjang kan dulu, just nak share teaser gambar sket mengenai "Winter Trip" ako ke Korea awal bulan aritu,...

So layan gambar je la dulu ye ;-)
Insyallah ako akan cari masa untuk update .. (banyak tertunggak dah ni...)


Berpeluang jadi "ninja" ....
Sejuk yang melampau-lampau......
Tapi still mampu bertahan.


Sledding area @ Everland ...
Tercapai juga hajat nak main mende tu :p


Tempat wajib pegi ...
"Jangan toleh ke belakang....maju ke depan"


Nak juga tulis-tulis kat mangga kunci camtu ....


"Mak Guard" demok....
muahahhahaa.......


Bajet chomel la sangat tu...
ptuiii.... hahahaa


Tapi yang ni memang lagi comel kan..
Eh eh aii maksud kan yang riben belakang tu :p


OK dah tu je...
Aii tinggalkan saki baki ikan bakar masa kat Dongdaemun untuk tatapan u'ols...

Tunggu cerita selanjutnya...
Doa-doa aii ada baaanyaaakk masa untuk mengupdate :p

Daaaaaa........

Nota Jemari: patut la korang bole pegi korea berkali-kali .... senang, mudah dan murah... eh eh :p

9 comments:

Jari Manis said...

aha...teaser dah keluar..

tertarik dgn statement nota jemari tu...ahaahh...seang dan mudah tu betul sbb lebih mudah dan senang dari jepun tapi bab murah tu bila mata wang msia dah jatuh...mahal juga jadinya...satu lagi oppa korea dan unni cantik dan cuter serta cuaca dan season yg cukup membuatkan JM fall in love heee

anakomak said...

Hahaaa JM... hampir setiap thn pegi so duit konpom x jd mslh kan hehe..

tapi btul laa JM, sekali pegi mmg rs nk pegi lagi

Bibie Karim said...

Hahaha ni kiranya dah tertinggal hati kat Korea lah kan. Sila bertandang lagi musim2 lain.

Azra said...

Mmg agak murah expenses kat sane kalau nak compare dengan jepun ... like dengan expenses spent kat jepun for one trip, with that same amount dah boleh pegi korea dua kali gituh

anakomak said...

Bibie..
Mmg dah niat g time autumn.. spring dah pegi .. insyallah klu ada rezeki ;)


Azra,
Haha ekceli ako x nah try beza kn expenses jepun n korea.. sbb rs nya ms kt jepun dl byk gak kluar duit.. more to beli makanan2 ringan... jepun expenses lbh kt transportation sbb kitrg guna jr pass

Anonymous said...

Hye sis.. Nak tye, hello kitty cafe tu area mana ek?

anakomak said...

Hello kitty tu area hanguk university

kay dolce said...

Kita mesti ke Korea pada waktu yg sama kan. Silap haribulan ada berselisih bahu kat Myeongdong!

anakomak said...

Haha kay.. kebarangkalian tu rs nya ada kan :D