Followers

Monday, March 30, 2015

JDM Annual Report De-stress 2015

Annual Report dah setel laa!!
Yeay!!!
Oh ye untuk pengetahuan korang, opis ako terlibat dalam menerbitkan buku tahunan BNM.
Department ako plak salah satu department yang provide info-info dalam buku tersebut.
Setiap tahun kebizian ni akan bermula sejak Disember tahun lepas lagi.
Bertambah-tambah bzi bila dah nak dekat hari press release (PC).
Tahun ni agak awal juga la PC nya tu.

OK berbalik pada tajuk  "de-stress"..
Lepas je PC pada 11 Mac lepas, dua hari lepas tu memasing dah x sabar nak de-stress kan diri pada hari Jumaat 13 Mac.
Nak hilangkan segala stress sepanjang beberapa bulan siapkan buku tahunan tu.

.:gigih main gunting-gunting kat opis:.

Maka nya, "Asmara Penchala" menjadi lokasi pilihan kami.
Restoran Bora Asmara
Lot 2933, Kampung Sungai Penchala
Jalan Damansara
60000 Kuala Lumpur
Tel No: 03-7726 0964


.:google sendiri ek cari tempat tu :p :.


"You are now entering a STRESS FREE zone"
Hahah... tak hilang stress tu, tak tau nak kata apa ...
Tapi betul ke boleh kasi hilang stress ek? :p


Feeling-feeling retis kejap ....



Main teka-teka ada berapa biji kacang dalam balang itu.


Itu pose mendongak dagu kah kakak-kakak sekalian? :p
OH ye event de-stress ni disekalikan dengan acara makan-makan sempena Chinese New Year.
Itu sebab tema nya berwarna merah dan ada background tulisan cina.
Hasil tulisan diri sendiri kat belakang tu.


Bila semua dah berkumpul, jom kita melantak dulu.
Kasi isi perut kenyang-kenyang, then baru kita main games plak kan.


Host of the day .. 


Amboii sakan gelak nampak!!


Concentrate nak jawab soklan...
Hahha ni makin stress ada lah ni.
Dok nak pikir jawapan wakakaka ... 
Games menguji minda nama nyaa....
Ahkak adalah bertambah stress gitu hahaha


Jom kita kira markah..
Kumpulan mana yang menang agak nya ye??


Happy birthday to you!!
Baby march ..... 


Yeayyyyyyy!!!
Habisssss........
Agak-agak hilang tak stress tu ek??

Hahah balik keje, kita sambung stress lain plak kan ... ;-)

Nota Jemari: Dah lama x stori mori pasal kijer kan .. :p

3 comments:

shiemz said...

Bestnyer ade annual dinnet Retna... Boleh gak merasa cara chinese kan...

anakomak said...

shiemz,

Alhamdulilah... rezeki..

wanie said...

comeyyy nina pakai shawl..;)
sila pakai selalu eh.hiks