, ,

Dolly's Dim Sum Buffet Ramadhan 2018


This our set menu for month of ramadhan. RM59.90 nett for one person. This set menu we serve for 4 person. Full price for set menu RM239.60 nett. Complimentary date fruit and free floor drink ( hibiscus mocktail and soya bean ).



Dolly Dim Sum ada buat promosi ramadhan set untuk 4 orang. Korang boleh pilih antara set A atau set B.


Tapi jangan risau, kalau korang tak nak makan yang set, korang bole je order ala carte macam biasa tu. Mana tau kan, maybe korang rasa yang set tu macam mahal or banyak sangat menu, so bole la order menu yang berkenaan je kan.

Disarankan supaya korang buat pre-booking dulu kat memana kedai dolly yang berhampiran. Al maklum la, bulan pose ni selalu nya memang full house je memana kedai kan 😁

Boleh layari http://www.dollydimsum.com/ untuk buat tempahan.

Selamat berbuka puasa & menjamu selera.

Nota Jemari : iklan tak berbayar 🤭

Share:

2 comments:

  1. Uiii ni kalau si Naz tau ni, kemain suka lee dia..
    Dia kan suka makan dimsum..

    ReplyDelete
  2. Hehhehe.. pebret gak ni tp kitrg preffer restoran siang yg kat sogo tu lagi

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.