Salam Ramadhan

Alhamdulilah, bertemu lagi dengan bulan ramadhan. Tahun ni memang kami besederhana je. Takde nak mewah sangat dengan lauk pauk.

#DoneBerbuka hari pertama semalam dengan pulut kuning Zarina Zainuddin


Memang thorbaek laa
Walau ada sikit rasa masin dan kurang pedas tapi untuk kategori rendang, memang terbaek la. Semalam tu ako try rendang daging. Daging tu dimasak dengan lembut sekali. 

Bagi korang yang nak order, leh terjah ig #zarinazainuddin_ or mana- mana agen yang ada jual pulut ni. Memandangkan aku di sekitar kay ell, so aku contact je agen ig #agent_aisyah15 . Cepat dan tangkas, senang berurusan. Terima kasih awak😉 lenkali kita order lagi..

Bagi hidangan berbuka untuk hari kedua ni, tunggu nanti update hahah... 

Selamat Berbuka semua.

Nota Jemari: rezeki bulan ramadhan..

2 comments:

  1. Shedapnyaaa..nanti nak order gak laa.kat JB ada gak agennya..cuma tak tahu boleh dapat bila..

    ReplyDelete
  2. Nmpk menarikkn rendang nya. Cer la try

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com