Tako dan Churros Homemade Pembuka Selera

Salam ramadhan ke-9
Nak citer pasal makanan lagi.


Semalam berbuka dengan Tako homemade ni.
Sangat sedap dan berbaloi.
Puas hati sangat, sekali makan ada 24 ketul.
Ha amek ko.. ngadap mende ni je la...

Harga untuk Takoyaki yang dah siap diMASAK,

1. Takoyaki - Sausage & Crabstick
12pcs (S) : RM10.00
24pcs (L) : RM18.00

2. Takoyaki - Octopus & Chicken Cheese
12pcs (S) : RM12.00
24pcs (L) : RM20.00


Ada juga yang frozen.
Kalau rasa tak cukup, boleh la panas kan yang frozen tu.

Harga untuk frozen (48pcs)
1. Takoyaki - Sausage & Crabstick : RM30.00
2. Takoyaki - Octopus & Chicken Cheese : RM35.00



Yang frozen ni, dia siap bagi sos hitam, mayonis dan juga daun-daun tu (haha sorry tak tau nama daun tu).

Selain tako, korang leh gak try churros dia.


Harga churros + chocolate sauce
20pcs mini (S) : RM10.00
40pcs mini (L) : RM16.00


Frozen churros
80pcs mini : RM35.00


Sebagai pemanis mulut, jom try chocolate homemade.

Almond milk Chocolate
500g = RM30.00

Sesape nak cuba, boleh contact dengan Puan Aida #019-6627104

Ok selamat mencuba! 

Nota Jemari: alhamdulilah .. 

2 comments:

  1. Hamboiii sejak puasa ni cite makan sesajaa yer..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hahahaaha...
    Kang xde idea nak update plk lin hahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com