,

Tako dan Churros Homemade Pembuka Selera

Salam ramadhan ke-9
Nak citer pasal makanan lagi.


Semalam berbuka dengan Tako homemade ni.
Sangat sedap dan berbaloi.
Puas hati sangat, sekali makan ada 24 ketul.
Ha amek ko.. ngadap mende ni je la...

Harga untuk Takoyaki yang dah siap diMASAK,

1. Takoyaki - Sausage & Crabstick
12pcs (S) : RM10.00
24pcs (L) : RM18.00

2. Takoyaki - Octopus & Chicken Cheese
12pcs (S) : RM12.00
24pcs (L) : RM20.00


Ada juga yang frozen.
Kalau rasa tak cukup, boleh la panas kan yang frozen tu.

Harga untuk frozen (48pcs)
1. Takoyaki - Sausage & Crabstick : RM30.00
2. Takoyaki - Octopus & Chicken Cheese : RM35.00



Yang frozen ni, dia siap bagi sos hitam, mayonis dan juga daun-daun tu (haha sorry tak tau nama daun tu).

Selain tako, korang leh gak try churros dia.


Harga churros + chocolate sauce
20pcs mini (S) : RM10.00
40pcs mini (L) : RM16.00


Frozen churros
80pcs mini : RM35.00


Sebagai pemanis mulut, jom try chocolate homemade.

Almond milk Chocolate
500g = RM30.00

Sesape nak cuba, boleh contact dengan Puan Aida #019-6627104

Ok selamat mencuba! 

Nota Jemari: alhamdulilah .. 
Share:

2 comments:

  1. Hamboiii sejak puasa ni cite makan sesajaa yer..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hahahaaha...
    Kang xde idea nak update plk lin hahaha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.