Showing posts from June, 2018Show all
Happy Birthday to me!

Hepi besday Nina! Dialog with the boys..panjang sesi dialog ngan aqeem ni 😂 . Nina: esok besday nina . Aqeem: ye ke? Aqeem nak belikan nina jam la . Nina: So abin nak bg nina apa? . Abin: Alamak abin belum pk lagi . …

Rendang Itik Resipi dari Mat Gebu

Rendang itik in da house yo!! Apo lak ghaso eh kan. Hahah ni first time ako nak ghase rendang itik. Ntah mimpi apa adik teringin plak nak makan itik. Jangan mengidam ada isi sudah laa. hhaha... tak larat lagi nak tam…

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2018

# kredit gambar raya tahun lepas # Yeehaaaa kita dah raya...!!! Hari ni 15 Jun 2018 bersamaa dengan 1 Syawal 1439H. .Tahun ni raya tak cukup korum. Harap tahun depan semua dapat berkumpul lagi. Tahun ni raya ka…

Cenderahati sempena Raya

Terima kasih kepada mereka. Tiap tahun tak pernah lupa nak bagi kami cenderahati sempena raya. Alhamdulilah moga murah rezeki meraka. Brownies tu memang menjadi pilihan kami, bukan time raya je. Kalau hari biasa pu…

Iftar bersama Geng Bas Sekolah

Tahun ni rasa nya dua kali je berbuka di luar. Yang pertama dengan adik-badik. Yang kedua dengan geng-geng opis. Selalu nya setiap tahun, awal-awal lagi kitorang dah decide nak berbuka bersama-sama. Tapi tahun ni,…

Bila anak-anak buah tak sabar nak raya

Yeay yeay nak raya dah!! Semua excited dan tak sabar nak sambut raya tahun ni. Tak terkecuali anak-anak buah ako pun sama juga. Tahun ni, ako murah hati sikit nak belanja derang 'rambut raya'. Kalau ikut mak apa…

Jun datang sekali lagi!

#kredit : carian google# Pejam celik pejam celik dah setengah tahun 2018. Apa yang telah dicapai bagi setengah tahun ni? Apa pula yang bakal menjelma bagi setengah tahun lagi? Tahun ni spesel sket bagi ako. Umur …