Watchaaaaa


No matter what
No matter where
No matter how
I'm watching you!

So, watch out u out there!!
Waaaachaaaaaa........

Nota Jemari: cari mana mata ako?! ehehe
Share:

4 comments:

 1. mentang2 leh kawan dgn abang polis (mata-mata) main plak cari mata.. eleh.. mata ko tu stem sket.. asyik tidur jer.. aku rasa yang kanan tengah tu.. yg terbeliak macam mata setan.. wa ka ka..

  ReplyDelete
 2. hoitttttt!!!!!!
  kijam arr tuh.
  ako tembak gak kang...

  ReplyDelete
 3. woit betul ka? mata stem kan tu.. wa ka ka..

  mata macam "Gersang" jer.. wa ka ka.. macam nak nyanyi lagu Masih Aku Terasa..

  larikkkkkkkkkk!!

  ReplyDelete
 4. bukan la weii... iskk...
  iskkk...

  hoitttt perli ek... xpe xpe.. siap ko ako melalak Masih Aku Terasa sampai ko termuntah2 sok.. siap ko!!!

  mencikkk!!! *bluwek*

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.