,

Belanga@The Garden

Yeehaa...
Ako ke situ lagi..
Kali ni beramai2...
Saja, muak dah asek kat Sogo je kan.
So, sekali sekala lunch 'jauh' sket.

Nyummy..
Ako suker itu tempat..
Walaupun cam crowded ngan owang, tapi cool aje..

Tempat makan pun selesa..
Nak cuci mata pun aman gak.
Bak kata, sumer nyer perfect la kat situ..

So, kowang, apa lagi, jom gi The Garden..
ehehehe...

See, bukan main hepi lagi derang tu sumer..

Makan ke melantak derang nih... muhahahaha....

Nota Jemari: sekali sekala tukar mood
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.