Kucing oo kucing


Ada sesape minat kucing?
Ako TAK.

Ada sesape nak bela kucing?
Ako TAK NAK.

Ada sesape mau ini kucing?
Ako TAK NAK SIMPAN.

So, klu ada sesape nak, meh la amek kucing2 itu kat umah ako.
Alahaiii sian tau tapi ako bukan pencinta haiwan ye kawan2.
Jadi, klu kowang rasa kowang seorang yg penyayang pada haiwan,
sila la datang & amek sendiri ye.

hehehe...
Seekor IBU kucing,
seekor BAPA kucing,
dan tiga ekor anak-anak kucing.

Cuma,
Ako tak pasti adakah kucing2 itu jinak2 belaka?
Kowang try la tangkap sendiri yek
*wink*

Nota Jemari: ching.... citt citt... citt...miowww
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.