Followers

Wednesday, September 10, 2008

Sape GODA sape ni?

GODA

Yezzaaa.. kowang pernah layan drama bersiri baru GODA tak? Drama ni ditayangkan kat 8tv. Ekceli ako lupa hari apa.. Ako layan pun kat website 8tv jer sbb tu pun asek terMISS je kan. Citer tentang kehidupan seorang LELAKI. YUp... mostly tentang lelaki!! Ekceli citer ni secara x langsung mengambarkan sifat sbenar segelinting kaum ADAM. Interesting.. klu kowang lom sempat layan lagi, pasni jgn lepaskan peluang k. Banyak mesej yg leh kowang jadi kan panduan..(statement tu ako refer tuk kaum HAWA ye)...

Memandangkan sponsor iklan ni syampu CLEAR, so opkos la citer ni derang nak kaitkan sket2 pasal rambut berminyak, kelemumur n sewaktu dengannya. Tengok citer kena pokus tau.. Kena paham isi penting & mesej yg nak disampaikan.

Genre citer ni takde la terlalu siyes.. Rileks n santai je. So tak yah nak stress just enjoy da story. So, guys out there, watch out! Banyak isu2 tentang lelaki yg pompuan patut tahu.

Part yg paling ako suker;
scene kat atas bumbung..
part yg adila n borhan men layang2...
auww... besh nyerr...

Lagi satu scene;
kedai buat kasut..
so sweet si boipren buatkan kasut khas tuk gf dier

SO romantik la dat 2 scenes.... Refer kat Episod 4, part ending..

Jom layan GODA

Nota Jemari: Perlu mengGODA ker?

8 comments:

@LiYaNNuaR said...

salu miss jugaks...

AKO said...

so terpaksa la tgk kat website 8tv jer :D eehehehe

Puteri Ezza said...

Jangan goda saya! Jangan goda saya! Saya tak rela. <--- Hapal skrip drama terbaru Yusup Selam je ni ;p

AKO said...

wakaakakak... Saya perlu goda awak! Perlu goda! <----- skrip lawan...

mueheehhe :LOL:

meera said...

kul bape citer ni wei? ari apa? aku kureng layan 8tv tu yg tak tau... :D

jom layan ceraiya kat gua.com hehehe

AKO said...

Malam ni la kul 9.30 pm...
ako tgh layan GODA kat tb la nih... ehehhe

meera said...

oooo mlm tadi ek...

mlm tadi kul 9.30 aku layan kekasihku seru... :D

AKO said...

meera,
hehehehe... xpe ko leh layan kat website 8tv pasnih ;)