Sape GODA sape ni?

GODA

Yezzaaa.. kowang pernah layan drama bersiri baru GODA tak? Drama ni ditayangkan kat 8tv. Ekceli ako lupa hari apa.. Ako layan pun kat website 8tv jer sbb tu pun asek terMISS je kan. Citer tentang kehidupan seorang LELAKI. YUp... mostly tentang lelaki!! Ekceli citer ni secara x langsung mengambarkan sifat sbenar segelinting kaum ADAM. Interesting.. klu kowang lom sempat layan lagi, pasni jgn lepaskan peluang k. Banyak mesej yg leh kowang jadi kan panduan..(statement tu ako refer tuk kaum HAWA ye)...

Memandangkan sponsor iklan ni syampu CLEAR, so opkos la citer ni derang nak kaitkan sket2 pasal rambut berminyak, kelemumur n sewaktu dengannya. Tengok citer kena pokus tau.. Kena paham isi penting & mesej yg nak disampaikan.

Genre citer ni takde la terlalu siyes.. Rileks n santai je. So tak yah nak stress just enjoy da story. So, guys out there, watch out! Banyak isu2 tentang lelaki yg pompuan patut tahu.

Part yg paling ako suker;
scene kat atas bumbung..
part yg adila n borhan men layang2...
auww... besh nyerr...

Lagi satu scene;
kedai buat kasut..
so sweet si boipren buatkan kasut khas tuk gf dier

SO romantik la dat 2 scenes.... Refer kat Episod 4, part ending..

Jom layan GODA

Nota Jemari: Perlu mengGODA ker?
Share:

8 comments:

  1. so terpaksa la tgk kat website 8tv jer :D eehehehe

    ReplyDelete
  2. Jangan goda saya! Jangan goda saya! Saya tak rela. <--- Hapal skrip drama terbaru Yusup Selam je ni ;p

    ReplyDelete
  3. wakaakakak... Saya perlu goda awak! Perlu goda! <----- skrip lawan...

    mueheehhe :LOL:

    ReplyDelete
  4. kul bape citer ni wei? ari apa? aku kureng layan 8tv tu yg tak tau... :D

    jom layan ceraiya kat gua.com hehehe

    ReplyDelete
  5. Malam ni la kul 9.30 pm...
    ako tgh layan GODA kat tb la nih... ehehhe

    ReplyDelete
  6. oooo mlm tadi ek...

    mlm tadi kul 9.30 aku layan kekasihku seru... :D

    ReplyDelete
  7. meera,
    hehehehe... xpe ko leh layan kat website 8tv pasnih ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.