AKO no one else - Part 2



Jaman skolah mmg besh...
Bila imbas balik muka sowang2... alahaaiii nak tergelak pun ada..
Tapi klu jumpa skrg nih kat memana, ha mau terbeliak biji mata sowang2..
Masing2 dah banyak perubahan...

hahahaa
gelak2 nak kutuk ar tuh...
Ciss!!!

Nota Jemari: zaman skolah paling beshh!!!
Share:

8 comments:

  1. gambar cikgu2 yang comel tak masukan sekali ka? :)

    ReplyDelete
  2. hahah sbb cikgu tak comei la ako x moh tempek kat sini... :-D

    ReplyDelete
  3. aiyak skrg x innocent dah ek :p

    ReplyDelete
  4. retna, apsal muka aku ada kat sini? aku dah hilang gambo2 nih.. email kat aku plzz.

    ReplyDelete
  5. nadiah,
    ko nak gambar yg mana weii???

    ReplyDelete
  6. Nak gambar std 6 dengan form 1 sebagai kenangan yang aku pernah kurus seketika waktu dahulu, huhuhuhu....

    ReplyDelete
  7. ok noted nnt ako email kan k.. just remind ako tau ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.