Followers

Saturday, November 1, 2008

Meet da NOVELIS

Jumaat, dapat call dari kak nor. Menjemput ke majlis soft launching novel baru. Cop cop bukan dier punya novel tapi rakan novelis yang lain. Since, pagi tadi takde aral, maka TERsampai le ako ke majlis soft launching yg diadakan di Pizza Hut Maju Junction jam 10.30 pagi tadi. Thanks kak nor sbb sudi invite saya. Sowi ek saya TERbawa sowang cousin ke majlis itu tadi. Aniwei, makk aii sungguh ako dah lama x membeli novel tapi nama2 mereka ako pernah mendengar & novel2 mereka juga ako pernah tgk & baca. Cuma sbb masih baru jadi ako x bleh nak hafal2 sowang2 punya nama. Sowi ek sis *wink*

Majlis soft launch novel terbaru dari "Lily Suriani"..
Alamakk kak, sowi saya lupa nak snap gambar novel terbaru itu. Maka, saya dengan x tahu malu telah men'copy' gambar ini dari blog kak norz...
"bolehkan kan norz?!"

Kowang nak sinopsis ker?? Jom baca kat entry di blog kak norz, OK


I'm so lucky!!
Bukan senang kan nak beramas mesra ngan para novelis.. Tapi di pertemuaan pertama, harus la ada sifat2 keMALUan lagi kan.. Maybe next time, insyallah kemesraan tu akan terjalin lebih lagi.


Terima kasih cenderahati nya...
Macam-macam ada...
Suker la itu MUG... tomei.. kaler MERAH lagi tuh...!!
I Like it!!
Dann taadaaaa.... dapat lucky draw!
Dan hadiah nya berupa sebuah novel terbaru dari novelis Laila Kamilia.
Memandangkan beliau skrg berada di German, maka x dapat le nak tempek muka novelis itu.

Harus la pasni ako mengiatkan diri semula ke arena pembacaan novel..
Gambate!!!

Nota Jemari: thanks to ALL!!

5 comments:

an.wardrobe said...

beruntung nyer dia.. dpt mcm2 msa g sana. yang penting leh ketemu dgn para novelis. no tidak. asyik bc je. keke

AKO said...

ya betul tuh..
next time bleh ajak ann sekali :p

laila kamilia said...

salam dari bERLIN... ako,
dapat link ni dari kak lina... terima kasih kerana sudi hadir ke majlis soft launch tu. Nanti dah baca novel saya tu, komen ye...lailakamilia@yahoo.com. kalau rajin singgah ke blog saya...

lilysuriani said...

Salam Retna / Ako.

Terima kasih kerana sudi datang ke majlis yg tak seberapanya itu. Maaf sekiranya terdapat kekurangan dimana, dan selamat membaca buah tangan terbaru dari Laila Kamilia...

AKO said...

Laila,
Salam kembali..
Insyallah... Nanti dah setel saya komen yek

Lily,
Salam kembali juga..
Tengkiu sudi sambut kedatangan ku yg x seberapa itu.. Insyallah pasti akan baca... ;-)