,

Makan MALAM ako

Kali ni jom kita terjah "Kak Long Paradise" pulak...
Konsep sama macam kat Nailis.
Cuma kat sini rileks sket... santai x kelam kabut n crowded mcm kat Nailis.

"Welcome"
Kasi posing depan pintu masuk.
Ako bukan keseorangan.
Dinner ngan DIA.

Sebahagian makanan kami.
Ako paling suker tomyam kat sini. Sedap bagi tekak ako la ye.

Sebelum makan, kita posing2 dulu.

Posing lagi..
Tapi sila jangan nak ngutuk2 eh..
*ni ako jeling kat beep2*

Ala gadis kampung.
Wakakakaa...

Kowang nampak tak tuh??
Ok ok jom kita kasi close up sket mende alah tu..

Ha dah nampak tak??
Plat "jalan-jalan cari makan"
Yup tempat ni pernah jadi bahan Maria Tunku Sabri dalam rancangan itu.
Dah lama dulu..

Last but not least, ako palinggggg suker vanilla shake kat sini.

Sekian.

Nota Jemari: kenyang pastu terus badan kebas2..
Share:

2 comments:

  1. Kat mana Kak Long paradise ni retna... Nanti uncle gi merinyu kat sana plak... kompom retna ni suka makan tomyam... heheh...

    ReplyDelete
  2. kat area UIA Gombak...
    aha mmg suker makan tomyam tapi xde la terlalu taksub sangat ehhee... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.