Followers

Sunday, January 4, 2009

Ahad, 28 Disember 2008 - Part 2

Camping dah abeshh pun... AKo malas nak citer xtvt kitrg kat sana coz rasa nya kowang leh baca kat blog2 yg lain yek... Sini citer dari pandangan kepala hotak 'anakomak' sahaja.

Lepas 'check out', kami sumer berkonvoi ker Air Terjun Kota Tinggi. Dah lama ako x jejak kan kaki ke situ. Dengar citer banyak perubahan tapi ermm...

Sudah sampai tempat mandi manda
Sekali masuk RM10, eh betul x ek??
Tu rege tuk warga Malaysia yg ada mykad.
Bagi yang tiada mykad???
Tapi kowang 'bedek' seh.... muahahaha...
kira nasib la kan...

*eh betul ke ejaan bedek tu??*

Amboi suker nyer mereka berendam.
Weiii lama berendam, kang ada yg kecut..
muahahahaa...

Apa yang kecut ek???
erkk lu pikir la sendiri....
laarikssss..... *bluwek*

Ako x join derang mandi manda.
Lagi syiok layan makan ABC ...
Sedap kan sis moralle, dilla n kak CT... kita layan ABC..
thanks sis moralle coz sudi banjer itu ABC...
Sampai kecut2 tali pusat dok nak ngabihkan itu ais...

Thanks to dir n family sbb bawakan kami makanan tuk lunch tempoh hari.
Ako terbayang2 sambal telur yg marbeles itu.
Nyummyyy sangat2 la sedap..
Tapi sbb ako terlalu mengantuk sampai x larat sangat nak makan banyak.

Kat sini ako nak ucapkan banyak2 terima kasih kat sumer owang yang sudi menjayakan msjbox holiday kali ini. Kehadiran kowang sangat2 la happening. Klu ada umur panjang, insyallahboleh gak kita gather2 lagi.

Buat NAD n MATOK, thanks sbb sudi jadi teman tido malam itu..

Buat LIN sekeluarga, thanks sbb sudi tumpangkan kami bermalam kat umah, bawa jalan2, bawa makan dan yang penting kasi ako makan obat. Klu tak baik demam pagi tu, konpom ako x join gi Sedili..

Buat sis moralle n family, thanks sbb sudi join msjbox program. Walaupun saya tahu akak nak join redmummy potluck dat day kan? Yang best dapat jumpa AQIL.. "psstt... remember, carikan sorang 'datuk' yek tuk saya... muahahha"

Buat JUN, carneyz.. kowang tetap akan jadi peneraju xtvt msjbox. Tanpa kowang, xtvt msjbox pasti tak wujud.

Buat kasawari sekeluarga, thanks sbb realisasikan percotian msjbox ke Selatan. Thanks sbb tolong pacakkan bendera 'murtad' kami... mauahaha.. :p

Buat CM n kak CT sekeluarga, thanks sbb akhirnya hasutan kami berjaya membawa kowang sekeluarga bersama2 ke Sedili.

Buat Sodep, thanks jadi peneman akak pegi dan balik. Dari KL ke JB dan JB ke KL.

Buat Dilla, yeah berjaya gak ako membawa ko ke dalam keluarga msjbox ini...

Buat en rosli, erkk apa ek nak terima kasih kat pakcik nih?? oo ye ye... terima kasih sbb jadi potograper kami sumer... Gambar2 adalah sangat menarek sekali.

Buat shai, thanks banjer kitrg pulut kuning..
ehemm... tahun ni banjer KFC plak ker :p

Kowang mmg BEST!!!!

Nota Jemari: abesh daaaaaa citer camping

2 comments:

moralle said...

I pun sonang bangettt ngan uol semua.........potluck can wait next time, hehehe....datuk mana nak carikkan untuk budak ni ek, stressed aku sey :)

retna said...

opssss sis, jangan stress2 tau.. ehehee yg penting datuk banyak RM tau :p wkakakaka....