,

Gong Xi Fa Cai

Alkisah nya ako terlupa sangat arini ada jamuan CNY tuk department ako. Seb baek la kebetulan arini ako TERpakai baju kaler maroon ala2 merah. Kekdah nya konsep jamuan itu adalah wajib berpakaian MERAH. huhu...

Jamuan adalah di cafe opis ako.. Ye ye ako cukup vangga nak tempek cafe opis ako kat sini. Sangat2 cantek, OK!!! *kembang lobang idong dah ni*

Ooooo itu ruangan tuk owang ramai makan. Jamuan kami di bahagian atas sket dari itu tempat. Disebut ruangan 'ala carte'. Klu kowang datang sini nak makan bole gak lepak kat bahagian 'ala carte'. Cuma rege makanan adalah sangat2 berbeza n agak mahal dr biasa yek.. Klu privasi pun ada disediakan. Ooo itu ruangan agak terkurung sket, cam ala2 bilik la sket ye... Slalunya owang2 beso je suker makan katruangan privasi nih. *asal tetiba ako promote cafe opis ako nih ek??*

Malas nak citer dari mula. Apa yang penting adalah waktu M.A.K.A.N. yeeehaaaaaa So, Jom kita melantak dulu *wink* Ekceli malas nya nak citer.. So kowang gi la layan gambar2 kat sini dulu k.. Ada banyak gambar lagi tapi sumer kat dalam PC opis. Layan la gambar yg ada ni dl ye.

Ooooo ini saja ako try test gambar sebegini.

Yeee Saaangggg!!!!

Nota Jemari: Sekian!
Share:

5 comments:

  1. retna, hi! mesti terkejut i bagi comment. i was bloghopping and terstumble upon yr blog. nice to see u!!

    ReplyDelete
  2. hi miss S,

    its ok... nice to see u was here ;-)
    jenguk2 la sllau k hhhe

    ReplyDelete
  3. wahhh...lawa nya kafe ofis kak ret?? kak ret ni keja mana ekceli....hehehe...best giler kalau ada kafe camni tiap2 jam rasa nak minum nih......heheheh

    ReplyDelete
  4. hi amy,
    kita keje kat bank msia hehehe ;-)

    klu mai sini,nnnt kita abwa makan kat cafe tu yek:)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.