Followers

Thursday, January 29, 2009

Gong Xi Fa Cai

Alkisah nya ako terlupa sangat arini ada jamuan CNY tuk department ako. Seb baek la kebetulan arini ako TERpakai baju kaler maroon ala2 merah. Kekdah nya konsep jamuan itu adalah wajib berpakaian MERAH. huhu...

Jamuan adalah di cafe opis ako.. Ye ye ako cukup vangga nak tempek cafe opis ako kat sini. Sangat2 cantek, OK!!! *kembang lobang idong dah ni*

Ooooo itu ruangan tuk owang ramai makan. Jamuan kami di bahagian atas sket dari itu tempat. Disebut ruangan 'ala carte'. Klu kowang datang sini nak makan bole gak lepak kat bahagian 'ala carte'. Cuma rege makanan adalah sangat2 berbeza n agak mahal dr biasa yek.. Klu privasi pun ada disediakan. Ooo itu ruangan agak terkurung sket, cam ala2 bilik la sket ye... Slalunya owang2 beso je suker makan katruangan privasi nih. *asal tetiba ako promote cafe opis ako nih ek??*

Malas nak citer dari mula. Apa yang penting adalah waktu M.A.K.A.N. yeeehaaaaaa So, Jom kita melantak dulu *wink* Ekceli malas nya nak citer.. So kowang gi la layan gambar2 kat sini dulu k.. Ada banyak gambar lagi tapi sumer kat dalam PC opis. Layan la gambar yg ada ni dl ye.

Ooooo ini saja ako try test gambar sebegini.

Yeee Saaangggg!!!!

Nota Jemari: Sekian!

5 comments:

Miss S said...

retna, hi! mesti terkejut i bagi comment. i was bloghopping and terstumble upon yr blog. nice to see u!!

AKO said...

hi miss S,

its ok... nice to see u was here ;-)
jenguk2 la sllau k hhhe

Amy said...

wahhh...lawa nya kafe ofis kak ret?? kak ret ni keja mana ekceli....hehehe...best giler kalau ada kafe camni tiap2 jam rasa nak minum nih......heheheh

AKO said...

hi amy,
kita keje kat bank msia hehehe ;-)

klu mai sini,nnnt kita abwa makan kat cafe tu yek:)

maicher said...

langhao95
shihou67
aoxiang57
lingyuan59
piakqiu67