Nak bercerita TAPI...

Ako takde idea...
Tak tahu mana nak mula..
Idea terlalu banyak tapi erkk...
adehh... penat nak 'perah' n 'olah'..
Harus cari mood mengarang..

Maybe terpaksa tangguh dulu citer camping..
Tapi rasa nya ramai dah bercerita...
Agak lebih kurang je cerita dari ako..

Jumaat.. adehh dah start keje..
Malas nya nak gi opis..
Bila coti terlalu lama sangat, mula la berat je nak bangun pagi2.

Selamat Tahun Baru buat sumer..
Moga tahun baru akan menjanjikan kebahgiaan buat kowang sumer..
Psstt.... agak2 apa azam 2009 ni yek??....

Nota Jemari: jeng jeng jeng....
Share:

2 comments:

  1. If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
    Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.