Its the Last Day!

Kowang dah tengok, ako pedulik hape..
Arini last day show PGL nih..
Kena plak di malam ari, harus la sumer nyer work-out malam nanti.
So, malam ni ako baru tergedik2 nak pegi layan..
Best ker? hurmm well we will see coz ako xde la excited sangat!

Last minit member ako cancel x dapat nak pegi.
Kelam kabut kontek my little cousin.
Seb baek dia peminat teater yg tegar!
So, malam ni deting berduaan2 sahaja la ngan dia.

Alamakk, guruh sudah berbunyi!
Hujan kah malam ini??
erkk gurlppp....

Nota Jemari: tunggu...
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.