Followers

Tuesday, February 17, 2009

Perjumpaan UDA & DARA

Salam,

Kan ako dah ajak tadi.. tu la sape soh x moh hekot... burlppp oppsss kenyang ayor teh tarek lak! Aterr ako dari semalam teringin bebenor tekak ni nak telan ayor teh tarek. So, malam ni mengajok le kamu sumer pegi menge-TEH. Plan asal nak deting ngan aza tapi last menet dia ada urusan keluarga plak. So mengSMS le para uda dan dara yg lain nyer. Seb baek le mereka mengAVAILABLE kan diri memasing malam nih. Dah nama pun menge-TEH kan so harus la ako mengorder TEH tarek. Tempat kejadian adalah di NZ Wangsa Maju sebelah k-4 ye.


Klu dah melepak kat kedai mamak, harus la ako mengidam nak makan mi goreng mamak. Kisahnya, x pasal2 sumer mengorder menu yang sama. Kebetulan malam ini tekak kami ada lah SHERASHI bersama gitu. burlpppp...... kenyang!

"mamak, teh tarek tambah lagi satu!"



Ahli jemaah 'surau' terdiri daripada shai, 'ustaz azkam', JUN tanpa bini, kiki, umie yg setahun menghilang dan opkos arr ako!! Oh ye bini si JUN tak dapat nak join atas sbb kepenatan bekerja. Sudahnya status JUN ibarat 'bujang' kembali. Sesuai banget la tu ngan perjumpaan kami, "perjumpaan UDA & DARA". muahahahahaa....









Kowang caya tak?? Caya la weii.... waduhhh azkam wat unplugged lak kat sana. Berbaju melayu, berkain pelikat. Waduhhhhh... kitrg igt nak hangkut je dia gi mesjid tadi. Dah alang2 bleh dengar ceramah kat surau sekali. heheheh

Macam-macam citer... Kisah sumer nyer berkaitan uda & dara. Perhatian buat para ibu dan bapa, sekadar mampu melihat sahaja. *wink*

Buat uda & dara yg ketinggalan akan perjumpaan ini, jgn risau, nanti kita buat perjumpaan yg lagi gempak. So get ready mengAVAILABLE kan diri masing2.

Nota Jemari: kenyang, ngantuk zzzzzzzz

5 comments:

SiS-lin said...

kalau lin dekat tu..pasti dh ku terjah dh tuh...si Jun tu pun ada gak ek..wah x abs2 ke solo dia tu...

AKO said...

wkaaaak... tu la pasal...
dia solo sokmo je skrg :-D

CT Delima said...

kita nak majuk lama2 ..x jemput kita pong..!! hik3

sishoney said...

salam kak ret,
ceh dgn sengaja nak kasi kita jeles la tu ek.xpe..xpe..xpe...

retna said...

kak CT,
alahaii camne nak ajak.. kang berderet2 'askar awak nak ikot :p
dah kata perjumpaan uda & dara ajer.. jgn arr majuk.. *bluwek*

sishoney,
hehhehehe mana de arr :p