Followers

Saturday, February 14, 2009

Tak seperti yang dirancang

Kisah nya arini ako dah ada plan baeekkk punya.
Tapi tup tup last menet terpaksa la cancel...
Mencikk tau!!!!

Bila plan sumer x menjadi, harus la rasa x best kan!!
Mood pun tiba-tiba je nak nyorok..
Sudah nya plan malam ni nak layan PGL pun terpaksa la lepaskan..

Owang dah kata x best, x best laa!!!!
Mood ako hilang, ada ko kisah!!!
Ako pedulik hape klu ko terasa...
Sowi ita, last menet ako bagi tiket tu kat kawan ako jer..
Hope ko x kisah ye!!

DO NOT DISTURB!

Nota Jemari: nak layan perasaan sowang2.. jgn kaco!

6 comments:

sishoney said...

salam akk,

wah plan kasih sayang tak menjadi ke akk.mesti kalo akk ada dgn sis besh kan.merata2 kita merayap kan *smile*.rini sis p mencari siput kepah ikut makcik2.besh2.macam pesta plak.ramai giler org.kene berenang sket nak ke pulau yg ada banyak kepah tue

AKO said...

Wah sis, jgn la kasi owang jeles ngan xtvt awak tuh... harus la klu awak ada kat sini,, kita merayap 2gather2 kan... huhu..

Kasawari said...

demam ker apa ko ni.. he he..

AKO said...

'D.E.M.A.M' la jugaaakk... huhu...

CT Delima said...

alah nape ni..adakah kerana tiket tu dah bagi kat K.Ct n CM... so soriiiii... hik3

AKO said...

lorr x de arr.. iskk... xde kena mengena pun. ni frust tang lain... ;-)