,

Tak seperti yang dirancang

Kisah nya arini ako dah ada plan baeekkk punya.
Tapi tup tup last menet terpaksa la cancel...
Mencikk tau!!!!

Bila plan sumer x menjadi, harus la rasa x best kan!!
Mood pun tiba-tiba je nak nyorok..
Sudah nya plan malam ni nak layan PGL pun terpaksa la lepaskan..

Owang dah kata x best, x best laa!!!!
Mood ako hilang, ada ko kisah!!!
Ako pedulik hape klu ko terasa...
Sowi ita, last menet ako bagi tiket tu kat kawan ako jer..
Hope ko x kisah ye!!

DO NOT DISTURB!

Nota Jemari: nak layan perasaan sowang2.. jgn kaco!
Share:

6 comments:

  1. salam akk,

    wah plan kasih sayang tak menjadi ke akk.mesti kalo akk ada dgn sis besh kan.merata2 kita merayap kan *smile*.rini sis p mencari siput kepah ikut makcik2.besh2.macam pesta plak.ramai giler org.kene berenang sket nak ke pulau yg ada banyak kepah tue

    ReplyDelete
  2. Wah sis, jgn la kasi owang jeles ngan xtvt awak tuh... harus la klu awak ada kat sini,, kita merayap 2gather2 kan... huhu..

    ReplyDelete
  3. 'D.E.M.A.M' la jugaaakk... huhu...

    ReplyDelete
  4. alah nape ni..adakah kerana tiket tu dah bagi kat K.Ct n CM... so soriiiii... hik3

    ReplyDelete
  5. lorr x de arr.. iskk... xde kena mengena pun. ni frust tang lain... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.