Followers

Thursday, March 26, 2009

Sishoney in KL

Kowang baca tajuk, so dah tahu la kan entry ni pasal hape...
Yeezzaaaa sishoney@budak.kecik turun ke Kay Ell.
Sementelaah dia ada kat sini, so kitrg pun buat la perjumpaa mengejut kat Restoran Nasi Lemak Antarabangsa area Danau Kota.



Bersesuaian betul dengan namanya 'ANTARABANGSA', rege nya pun bole tahan antarabangsa jugak. ehehehe... sbb saja nak terai, tu yg berjanji melepak kat situ je. Ako nyebut mengeTEH kan? Sape soh kowang order air warna warni yg lain tu weiii??? muahhaaha....




Jun n Carneyz... kowang bukan yang TERAKHIR...
Kak CT n Che Mat... tengkiu datang walaupun kak CT x sihat n CM pun br je balik dr keje..


Yang ini mmg saja kasi surprise kan!!!
Wah buat pertama kalinya umie mempamerkan owang yg tersayang..
hahahaha so lepas ni leh ajak 'cik abang' join gathering MSJBOX ye...

eheh.... org yg diraikan x de plak gambar kan...
huhuh dah org yg diraikan tu asek 'tembak' sana sini...
Tapi seb baek ada 'penembak' yg lain..
Ada la jugak muka org yg diraikan...

"sishoney, kursus, kursus jugak, dah alang2 smp sana, kasi ENJOY tau!!!"

Nota Jemari: burlpp.....

5 comments:

SiS-lin said...

Ishh mlm2 mkn ns lemak..aduhh mau gumuk smua lmak2 tu Ret...
Dlm gambo tu Ret dh mula tembam kan...

CT Delima said...

sume sudah update ehh..kita x lagi..x per lah kasi kita buat yang last2 jer eh hehehehe

Anonymous said...

ret, dengor tu.sis lin kata ko dah tembam. haha

oo,sorila beb, tak dapat nak dtg. aku kot gi cari sendiri, alamat mmgla tak jumpe. mana hala aku gi kang.

cuba la buat sesi ngeteh2 kat area pj ke bangsar ke, taule aku.

chemot

AKO said...

LIn,
huwaaaa ishhhh cuba jgn sebut 'tembam2' ni.. ishh....

kak CT,
hehehe awak pun dah hapdet dah tuh ;-)

chemot,
alamakkk area PJ ngan bangsar jamm arr weii... crowded sangat hehehe.. ;-)

sishoney said...

salam kak ret,

tq so much.sbbnya sudi tumpangkan sis ke restoran nie.even hanya sbg alumni msjbox.tapi msjbox ttp di hati sampai bila2 even ramai ahli dtg dan pergi...