,

T-shirt MSJBOX is here!

Hoyeeeee t-shirt MSJBOX dah dapat...
Sms Kiki, sms shai... Jom kita terjah umah JUN & Carneyz..

"Tok! tok! Kami datang ni JUN....."

Wah, banyak nya t shirt2 yg kowang order..
Masa kitorang sampai, JUN tgh sibuk men'sorting' baju2 yg nak dipos.
Memang keje keras la BOSS msjbox tuh.
Tapi berbaloi jugak kan JUN!!

Hoyeeee pasni bleh tayang tshirt kat memana...
Jangan malu2 nak pakai.. Kasi promote juga itu 'produk'.






Datang waktu petang kan.. So musti la kena ada minum petang nya jugak.
Carneyz tak baek demam lagi. Sian dier. So shai belikan pisang goreng sama cucur udang.

"Jun oo Jun, ayor teh tu ko yg buat ke carneyz? hehehe"

Pas sesi tolongggggg tengok JUN sorting baju berakhir, baru la kitorang pun pulang ke umah masing2. Ako sempat hantar baju2 ke umah che mat tadi.

Nota Jemari: Hope sumer berpuas ati
Share:

7 comments:

  1. ye ye ye t-shirt itu sudah menjadi milik KITA

    ReplyDelete
  2. thanks ret..kalau kita sihat kita pun ikut gak terjah umah Jun..sambil2 melawat pesakit lah sekali, kita pun demam gak ni :(

    ReplyDelete
  3. bankrap le tokey... bukan pergi nak beli barang. pergi makan rupanye di AKO ni.....

    ReplyDelete
  4. kak ct,
    sama2 kak..
    heheh xpe owang mengerti .. acacoommmm alamak kan dah jangkit..

    belalang,
    ishhh yapedaa tu bkn tokei bj yg beli, tu pembeli baju yg sediakan sumer makan2 tu tau :p

    ReplyDelete
  5. wah...sume bekerja keras nampak.siap ada goreng pisang lagik...nak sket....

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.