, ,

Bila kami 'Main' tengah malam

Adehhh tajuk x agak2 kan.. hahhhaa...
opocot mak ko, dah dah jangan nak pikir yang bukan2 lak.
Takde kena mengena nak 'bunuh setan' atau 'malam jumaat'.
Kowang tu bukan bole cakap lain sket, mula kepala hotak sumer nak jadi 'biru' atau 'kuning' je. muhahahahaa.....

Ni la kojer kitorang yang susah nak tido malam.
Apa lagi kitorang layan men game kat YM la jawab nya.
Syiok gak men game yg leh lawan berdua nih.


Tadi men game checker.. Skrg ni kitrg tgh layan game chess plak...
Tadi kitrg seri.. Lepas ni?? Tunggu!!!

Nota Jemari: syiok gak 'men' malam2 nih...
Share:

2 comments:

  1. wakakaakh...aku kalahh jekk..tp seri tu kan..hahahaha

    ReplyDelete
  2. takpe takpe nnt kita men lagi ek lin :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.