, ,

Happy Burfday, AKAK!

Happy burfday, kak maznah!!!
pstt yang ke berapa ek?
oo yang ke-15 ek..... :p
Moga panjang umur n dimurahkan rezeki banyak2..
Pastu boleh banjer kitrong plak yek...

Nama pun besday celebration.
Musti la kena makan kan..
adehh..... sabar saja laaa...
makan! makan! makan!
aiyooo bila mau kasi diet nih??

gurlppp.....

Nota Jemari: ye la ye la pasni ako diet.. iskkkk!!

Share:

4 comments:

 1. ye la ye la..tp makan dn makan dn lagi dn makan lg..hahahahaha

  ReplyDelete
 2. selamat hari lahir untuk kakak.. semoga panjang umur, dimurahkan rezki, disihatkan sentiasa.. dan dipermudahkan segala urusan di dunia dan juga di akhirat... Amin..

  ReplyDelete
 3. Lin,
  erkk MAKAN untuk HIDUP kan... :p

  Kasawari,
  Tengkiu tengkiu.. AMIN>...

  ReplyDelete
 4. RASANYA MACAM DAH PAT BLAS RIBU KALI DENGAR DAK RET TU KATA NAK DIET..

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.