TAG from DakNakey

Tag ini ada 3 tasks:
1. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.
2. Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya.
3. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka.

5 fakta menarik tentang DakNakey ...

1. Ako kenal dia .. erkk eh jap jap ana oo ana camne ako kenal ko ek?? Ako pun dah lupa. hehhehe yang pasti klu ko dah keje kat sana, klu ko x kenal antara satu sama lain, mmg ko poyo la nama nya tu. Tak kira la ko kenal nama je ke, ko kenal muka je ke, ko kenal kedua2nya ke. Yang pasti itu lah istimewanya jadi warga keje di situ. So secara otomatiknya ako kenal budak Nakey ni dari kamu, dia, awak mahupun anda.

2. SEMPOI & BRUTAL - Ye ye mmg sesuai ngan perwatakan budak nih. Sempoi dan giler2. Ako suker cara budak ni sbb dia sangat sempoi dan brutal. Tak kira dari segi percakapan, dari segi berpakaian mahupun dari segi pergaulan. *erkk ako x reti nak describe lelebih takut budak ni jadi bertambah kembang... laarikkkkks*

3. SECRETARY - walaupun kowang tgk & rasa dia sangat2 la BRUTAL, tapi bila dalam alam pekerjaan, dia adalah seorang yang sangat2 lembut & peramah. Ater dah nama pun ko kejer as a secretary. KLu ko brutal nak melayan tetamu2 BOSS ko, apa jadah nya pekerjaan ko itu kan?!! *wink* jgn marah ek ana.. hahaha

4. CERMAT, KEMAS & TERBILANG - dah mcm slogan MALAYSIA lak muahaha... di usia yang muda, di alam yang memBUJANG, budak ni sudah pun mempunyai rumah & kereta sendiri. Ako sangat2 salute sama ini owang!! *sedar kemampuan diri, tertunduk malu*

5. KAWEN - erkk pssttt ako dengar ko t.a.k.n.a.k.k.a.w.e.n .... erkkk laarikkkkkk

10 fakta atau hobi diri sendiri

Rasa nya dah bykk kali ako citer kat sini pasal perkara yang satu ni tapi takpe la ako cerita la lagi untuk pengetahuan kowang juga.

1. Ako suker kaler MERAH.

2. Ako adalah sangat2 tidak sabar. Dalam erti kata lain, ako bukan seorang yang PENYABAR.

3. Walau bkn yang sabar tapi ako seorang yang BAIK HATI.. wakkaka harus puji diri sendiri. keBAIKan ako x yah la dikongsi kat sini. Klu kowang kenal ako, maka kowang akan tahu dimana tahap keBAIKan ako itu. lalalalala

4. Ako bukan seorang peMARAH tapi ako mungkin akan jadi seorang yang penDENDAM. *wink*

5. Ako berbangga sudah berjaya memiliki si putih. tapi masih kecewa kerna belum berkemampuan untuk memilik sebuah rumah. *huhuh*

6. Owang kata anak ke-2 adalah seorang yang pandai berdikari tapi hakikatnya ako adalah seorang yang sangat2 PENAKUT untuk berusaha sendiri.

7. AKo adalah penggemar MI GORENG MAMAK serta TEH TAREK... jom ngeteh!!

8. Ako suker BERKAWAN tapi ako x reti nak cari KAWAN. Maksudnya ako ingin berkawan cuma ako x pandai nak memulakan sesuatu hubungan itu.

9. Ako suker KAMU! tapi hakikatnya ako x boleh nak bagitahu pada KAMU.

10.Last but not least, erkk yang satu ni, ako nak ako nak k.a.w.e.n ... hehee

10 Penerima awards (kalau dah kena tagged abaikan jelah yer)

1. Puan Marlin
2. Puan Nurul Fardilla
3. Puan Farihah
4. Puan Nazreen
5. En Azman beep beep
6. Puan Normaznita
7. En Azman 'twopai'
8. Cik Mahani
9. Cik Zaharah 'joyah'
10.Sesape yang suka suki nak layan TAG ini...

Nota Jemari: SETEL!
Share:

5 comments:

  1. isk.. anu.. errr.. zrappp.. koyak.. kembang.. montots.. hahahaha!!!

    ReplyDelete
  2. wakakakka dasat makin kembang la montot ko tuh... oppssss hoitt dah dah zip suar tu beb.. malu owang nengok an :p

    ReplyDelete
  3. wakakakka dasat makin kembang la montot ko tuh... oppssss hoitt dah dah zip suar tu beb.. malu owang nengok an :p

    ReplyDelete
  4. aku pun nak k.a.w.e.n weyyy.. huhu...

    ReplyDelete
  5. heheheh yeay yeay nak kawen nak kawen.. tapi erkk dengan siapa ek .. aalahaiiii huhu...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.