Jom gi Thailand plak

Ye ye its MAKAN time!!!
Jangan banyak molot, ok. Ko baca je laaaa...

Arini bos section ako baek ati mau membelanja kami sumer para EO. Memula sumer plan mau makan di Chillis tapi memandangkan kami kesuntukkan masa, maka sebulat sore memilih hanya melantak ke Sogo sahaja.


Para ahli jamaah.
Yang berbaju ceklat tu lah BOSS kecik ako..
Dr. Norhana nama nya.


Ok jom kita tgk menu dulu.
"Eheh bukan semalam kowang dah booking n order sekali ker?"
"Ye ye terlupa plak kami.. ehhehe"...

Dah dah tak yah ako citer panjang2 lagi. Jom layan gambar2 menu kami tghari tadi.. Nyummyyy!! Konpom memBOLAT aje balik tadi. erkk gurlpp!!


burlpppppppppppp kenyang dah bertambah2 moncit ako rasa nih...
aiyakkkk!! Mati la kena kutuk pasni... adussss..
ok ok syadapppp OK!!
Kowang tengok je, jgn bunyi lebih2..


Thank you kak hana sbb banjer kitorang sumer!!
Nyummyy mmg sedap, melazatkan dan meletop..
burlppp!!

hoitt jgn nak kutuk, dah owang nak banjer, takkan ako nak tolak!!
bluwekkkk :p

Nota Jemari: murah rezeki.. AMIN!

6 comments:

  1. perghhh... penuh ngan aktiviti makan...

    tak ajak kita pun... :D

    ReplyDelete
  2. alahaaiii, org banjer dikk oii :p

    ReplyDelete
  3. sukenye die dapat makan free selalu..

    ReplyDelete
  4. ye ye suker banget hehhee :p

    ReplyDelete
  5. uik..cam best jer lauk pauk dia?

    kat mana nih?
    rega n makanan ok tak?

    ReplyDelete
  6. kat Sogo,
    tu set rege RM255 untuk 6 org makan.. ;-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com