,

Jom gi Thailand plak

Ye ye its MAKAN time!!!
Jangan banyak molot, ok. Ko baca je laaaa...

Arini bos section ako baek ati mau membelanja kami sumer para EO. Memula sumer plan mau makan di Chillis tapi memandangkan kami kesuntukkan masa, maka sebulat sore memilih hanya melantak ke Sogo sahaja.


Para ahli jamaah.
Yang berbaju ceklat tu lah BOSS kecik ako..
Dr. Norhana nama nya.


Ok jom kita tgk menu dulu.
"Eheh bukan semalam kowang dah booking n order sekali ker?"
"Ye ye terlupa plak kami.. ehhehe"...

Dah dah tak yah ako citer panjang2 lagi. Jom layan gambar2 menu kami tghari tadi.. Nyummyyy!! Konpom memBOLAT aje balik tadi. erkk gurlpp!!


burlpppppppppppp kenyang dah bertambah2 moncit ako rasa nih...
aiyakkkk!! Mati la kena kutuk pasni... adussss..
ok ok syadapppp OK!!
Kowang tengok je, jgn bunyi lebih2..


Thank you kak hana sbb banjer kitorang sumer!!
Nyummyy mmg sedap, melazatkan dan meletop..
burlppp!!

hoitt jgn nak kutuk, dah owang nak banjer, takkan ako nak tolak!!
bluwekkkk :p

Nota Jemari: murah rezeki.. AMIN!
Share:

6 comments:

  1. perghhh... penuh ngan aktiviti makan...

    tak ajak kita pun... :D

    ReplyDelete
  2. alahaaiii, org banjer dikk oii :p

    ReplyDelete
  3. sukenye die dapat makan free selalu..

    ReplyDelete
  4. ye ye suker banget hehhee :p

    ReplyDelete
  5. uik..cam best jer lauk pauk dia?

    kat mana nih?
    rega n makanan ok tak?

    ReplyDelete
  6. kat Sogo,
    tu set rege RM255 untuk 6 org makan.. ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.