Followers

Friday, June 26, 2009

Jom gi Thailand plak

Ye ye its MAKAN time!!!
Jangan banyak molot, ok. Ko baca je laaaa...

Arini bos section ako baek ati mau membelanja kami sumer para EO. Memula sumer plan mau makan di Chillis tapi memandangkan kami kesuntukkan masa, maka sebulat sore memilih hanya melantak ke Sogo sahaja.


Para ahli jamaah.
Yang berbaju ceklat tu lah BOSS kecik ako..
Dr. Norhana nama nya.


Ok jom kita tgk menu dulu.
"Eheh bukan semalam kowang dah booking n order sekali ker?"
"Ye ye terlupa plak kami.. ehhehe"...

Dah dah tak yah ako citer panjang2 lagi. Jom layan gambar2 menu kami tghari tadi.. Nyummyyy!! Konpom memBOLAT aje balik tadi. erkk gurlpp!!


burlpppppppppppp kenyang dah bertambah2 moncit ako rasa nih...
aiyakkkk!! Mati la kena kutuk pasni... adussss..
ok ok syadapppp OK!!
Kowang tengok je, jgn bunyi lebih2..


Thank you kak hana sbb banjer kitorang sumer!!
Nyummyy mmg sedap, melazatkan dan meletop..
burlppp!!

hoitt jgn nak kutuk, dah owang nak banjer, takkan ako nak tolak!!
bluwekkkk :p

Nota Jemari: murah rezeki.. AMIN!

6 comments:

*shay* said...

perghhh... penuh ngan aktiviti makan...

tak ajak kita pun... :D

AKO said...

alahaaiii, org banjer dikk oii :p

BelalangDewa said...

sukenye die dapat makan free selalu..

AKO said...

ye ye suker banget hehhee :p

IdzaRis79 said...

uik..cam best jer lauk pauk dia?

kat mana nih?
rega n makanan ok tak?

AKO said...

kat Sogo,
tu set rege RM255 untuk 6 org makan.. ;-)