,

Jom 'main' itu!!

Hoittt dah dah kowang mmg pantang klu ako letak tajuk yg 'semcm' je kan.. muahahaha... takde makne nyer. Ako ajak kowang men badminton je arr....

Aritu kami berjoging.. Arini kami men badminton sajo.
Sudah lama tidak pegang reket.. Last pun masa kita berkhelah kat taman metropolitan kepong. Aiyooo... sangat rindu la itu makan-makan. Bila la kita nak gather2 mcm tu lagi kan???




Penat ko!!
Mau tak nya, badan dah makin kekurangan 'minyak itam'.
Adusss.... saket2 badan 2,3 hari ni.
Konpom nak kena g berurut. adehhh......


....dan mereka adalah peminat2 cilik yang setia menonton permainan itu.

Nota Jemari: adehh dehh... deh... saket nyaa...
Share:

2 comments:

  1. petang ni jom "main" lagi ret...x sabar ni...

    ReplyDelete
  2. aduss kak een, rasa nya ptg ni cam nk rileks sket laaa :p esok2 k..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.