Lagi-lagi makan



Makan! Makan! Makan!
muahahhaahha mmg akhir2 ini kowang akan nampak dan baca cerita pasal makan aje kat sini. Sebab nya ako dah takde idea nak hapdet mende lain. Kowang suker ker, kowang x suker ker, ako pedulik hape. Janji ini blog ada cerita terkini... ala kowang juga yg tergedik2 nak baca dan tahu kisah cerita ceriti kat sini kan kan kan..... ala toksah tipu2 dah, ako tahu sbb kat sini kan ako dah letak kamera bergerak tuk peratikan sesape yg jenguk kat sini.... hahahahaha :p

Ok ok jom kita layan gambar makanan kat atas tu. Itu adalah menu tengahari ako tadi. Arini kami hanya berdua sahaja. Ater skrg kan tgh musim coti skolah, maka ramai le yg amek kesempatan tuk bercoti2 juga. Makan berdua pun kira ok gak kan... Janji dapat makan. Muahahahhaa..... :-D

Yang pertama itu adalah nasi goreng kerabu. Menu yang diorder oleh dia ini. Yang di sebelah nya pulak adalah mi rebus. Ha yang itu ako sendiri yang makan ye. Arini kami terasa mau minum ice lemon tea sama cappuchino ice.. Nyummmyyyy!!!

burlppp.. opsss kenyang!

Nota Jemari: asek makan, makan, makan
Share:

2 comments:

  1. 1hr aku x online..mcm2 ko mkn ye ret...
    nnti klu dh smggu aku x online..mcm ne le rupe ko ek..hehehehe

    ReplyDelete
  2. uishhhh melampau la tu kan .. huh.. mencikkkk!!! bluwekkkkk :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.