TAG by KIKA


Laaaaaa ako baru pasan, ghope nyer ako terlupa nak wat TAG dari mummy NINI nih. So untuk x menghampakan mummy nini, so ako pun dengan sukacita kasi buat ini TAG. Senang je kan, just tempek gambar wallpaper kat pc or laptop kowang.

haaa tadaaa...
tu la wallpape yg ako pakai skrg.
Ooo sebab tidak kesanggupan ako mengekalkan wallpaper gambar arwah MAK ngan ABAH, maka ako pun mengubah citarasa dengan melihat bunga2an yg ceria. Moga hari2 ako akan bertambah2 ceria lepas ni..

AMINnnnnn....

Nota Jemari: SETEL!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.