, ,

Ako jadi 'JAGA'

Yuhuuu....
aniONE yg tgh online?
ermm jam 4.23 pagi, sape pulak yg rajin online pepagi buta ni kan?!
Aiyak tapi ako TERajin ok!!
Bukan apa, ako x leh nak lelapkan mata.
Pusing kanan, pusing kiri, serba tak kena. Sudahnya ako melopong la depan pc sambel wat entry tuk kowang baca. Kang kowang rindu plak klu takde entri baru kat sini. Sape susah? AKo juga yg susah nak menjawab soklan2 kowang tu kang.

OK ok siang tadi, seharian ako mengadap tibi.
huwarghhhhhhhhhh buhsan!!!
Nak kuar, malas!
So suka x suka tibi juga la kena jadi peneman ako siang tadi. *mksd ako siang hari sabtu*

Siang hari ahad ni ako mau berjoli2 menghiburkan hati.
Sape mau hekot, sila angkat montot!! wkkaakakaa....

Aiyo... tetiba ako rasa lapar sesangat.
Pedih plak pewot ni. Jap jap nak ingat balik apa yg ako makan seharian semalam?!
Lorrr patut arr, ako x makan pape pun cuma malam tadi je ako melantak sate 5 cucuk. Ishh mana x lapar.. adusssss mau cari makanan la kejap.

So, ok. Esok klu ada citer lagi ako tempek kat sini.. daaaaaaaaaaaa

Nota Jemari: erkk nak makan apa pepagi buta nih? pstt ako nk masak bihun goreng tuk bekfes nanti... :p
Share:

2 comments:

  1. nape la ko x ckp...aku mlm sabtu tu dok nganga gak sorg2..huhuhuhu
    kecut buah dada ko teringat ahad tu nk gi kursus..hehehhe

    ReplyDelete
  2. erkk ye ke??? laaaaa iskk.. ako x tau pun ko online time tu hehee...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.