Hujan dah turun.....

Salam,

Ako masih di opis...
Sudah! erk..... tengok kat luar ari sudah gelap.
Ujan senang menari2 kegembiraan..
Kilat juga rancak menyanyi2..
Guruh lantang menjerit2...

Aduss.... ako masih di opis..
Gi mana ya gue mau pulang??

Gurlpp............... huwaaaa nak balikkkkkkk!!!

Nota Jemari: buat2 pengsan, call ambulan, dapat laluan EMERGENCY... yeah saya sudah pulang!! erkk lain mcm je bunyi nya tu kan... gurlpp!?
Share:

3 comments:

  1. ko dah buat belum ?
    mesti skang nih ko dh pulang kan?
    abg ambulan tuh ensem ke idok hahahah

    ReplyDelete
  2. sabo je le aku..pggil mbulan terus msuk wad kuarantin,jgn kata blk uma,terus mc seminggu..nk x? 999 helo!! hahahahha

    ReplyDelete
  3. Vagg,

    Ako x bank nak panggil ambulan.. ako takot kang bkn smp umah tapi dia bw ke spital kang.. ehhehe

    Lin,
    heppppp ishhh tak jadi ako call ambulan semlm weii :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.