Followers

Wednesday, August 5, 2009

Stress atau Rileks??

Citer nya begini..
Dua hari ni opicer2 kat department ako takde..
Mereka sumer kena g course kat Lanai.
So opis adalah KOSONG!
Maka, bila takde owang sepatutnya musti la lebih rileks dan bole hepi2.
Tapi pagi tadi ako keBIZIan... gara2 ada permintaan keje dari owang atasan.

Ye la ye la dah nama pun tgh KEJE maka beKERJA la ako siang tadi dengan penuh dedikasai... *erkk ye ker?*

Esok? ermm esok tak tau la kot2 masih ada urgent keje yg kena buat. So kita tunggu dan lihat je la. Agak2 makin STRESS ke makin RILEKS??

Nota Jemari: best nya klu bole main game MONOPLY ke, chess ke...

4 comments:

shiemz said...

Mcm shiem skrg mang ngah releks coz xde penempatan lagik. InsyaAllah, next week kebizian melanda... Tapi kalu releks sgt pun bosan... huhuuh

CuTeMiUt78 said...

eemmm gitu la plak ya,..

Sis-Lin said...

amboii stress smlm..tp hrni dpt cuti 3hr..amboii melantak membuta je ko eh..kalahkan aku yg pose..huwaaaaaaaaa

AKO said...

Shiemz,
aha betul tu klu terlalu rileks buhsan kan ;-)

Cute,
hehehe camtu la gaya nya ;-)

Lin,
ala bkn selalu weii... wkakakaka... konpom ako kebuhsanan n mati kutu dok umah weii :p