Stress atau Rileks??

Citer nya begini..
Dua hari ni opicer2 kat department ako takde..
Mereka sumer kena g course kat Lanai.
So opis adalah KOSONG!
Maka, bila takde owang sepatutnya musti la lebih rileks dan bole hepi2.
Tapi pagi tadi ako keBIZIan... gara2 ada permintaan keje dari owang atasan.

Ye la ye la dah nama pun tgh KEJE maka beKERJA la ako siang tadi dengan penuh dedikasai... *erkk ye ker?*

Esok? ermm esok tak tau la kot2 masih ada urgent keje yg kena buat. So kita tunggu dan lihat je la. Agak2 makin STRESS ke makin RILEKS??

Nota Jemari: best nya klu bole main game MONOPLY ke, chess ke...
Share:

4 comments:

  1. Mcm shiem skrg mang ngah releks coz xde penempatan lagik. InsyaAllah, next week kebizian melanda... Tapi kalu releks sgt pun bosan... huhuuh

    ReplyDelete
  2. amboii stress smlm..tp hrni dpt cuti 3hr..amboii melantak membuta je ko eh..kalahkan aku yg pose..huwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. Shiemz,
    aha betul tu klu terlalu rileks buhsan kan ;-)

    Cute,
    hehehe camtu la gaya nya ;-)

    Lin,
    ala bkn selalu weii... wkakakaka... konpom ako kebuhsanan n mati kutu dok umah weii :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.