Followers

Monday, September 28, 2009

ABIN LEMAS!!!

Hari kedua kat PD... gi mandi laut lagi tapi ako x join berenang sama. Ater ako lihat ombak sangat2 la memBESAR. erkk ngeri weii.... ako doa jgn la ada tsunami berlaku time tu. choiiii minta dijauhkan. Bila dah lihat ombak yang besar, awal2 ako dah warning adik ako x yah la bawa si ABIN tu mandi laut. Tapi dah tu anak derang kan so ikut kan aje laaa....

Tup tup baru je ako nak melabuhkan montot kat kusi rehat alih2 ako pandang kat pantai, erkk "abin HILANG??!!!!!"

aiyo..... tetiba je ombak besar datang dan x semena2 terbalikkan si ABIN yang waktu dah ready dalam kete merah dier. gurlpp.... gelabah la memasing kan. Mau tak nyaaa, klu pape jadi x pasal2 meraung sakan la masing2 kan. ishhh choiiiii choiiiii......

Bila ABIN dah muncul terus je meraung budak tu. erkk gurlppp klu ako jadi camtu pun ako meraung sekuat hati. Ngeriii weiiii!!!!

Kowang tengok la tu menggigil kesejukan dan ketakutan budak tu dibuatnya. Alaahaiiii sian dier. Tak pasal2 dia fobia kejap dengan air. Harus la ako pujuk dia kasi diam, sumbat je ngan botol. Setel masalah. hehehehe...

Mak apak eh jangan citer la kan. Derang mmg tengah gian nak mandi laut so derang teruskan la juga niat mandi-manda itu. Sudahnya ako jadi bibik la kejap jagakan si ABIN tuh. huhuhu....

bibik pun bibik la kan...

Nota Jemari: x dapat kubygkan klu pape happen masa tu... erkk

2 comments:

Sis-Lin said...

ayooo suspender betul le ko ni..selamat x pe2...phewwww

AKO said...

eee maunya x suspender... ngeri weii... kezut memasing tau..