Akhirnya, tercapai gak ngidam ako tu...

Yeehaaa akhirnya tercapai juga hasrat nak minum air katira, walau ako rasa x cukup sbb ada owang tu conquer :p. Pape pun mmg puas la sket.. Susah nak cari yang betul2 original rasa nya. Yang ada slalu ako nampak tu, mostly dah bercampur ngan pewarna, x cukup rasa, senang kata tak sedap la!! Thanks to lin sbb merealisasikan keinginan ako.






Gambar2 kat atas ni adalah kejadian waktu berbuka di umah lin pada hari ahad yang lepas. Seronok berbuka beramai2 mcm tu kan. Ako mmg terasa seronok sangat, apa tak nya selama ni asek buka sowang2 je kat umah. huwaaaa sangat2 sadisss !!! Meriah, macam2 makanan, minuman. Konpom kena makan sampai kenyang!!

Nota Jemari: bila berkumpul ramai2 mcm tu, dr lapar terus rasa kenyang
Share:

6 comments:

  1. ye meriah sangat kan...nnti raya ada umur kita berkumpul lg k...

    ReplyDelete
  2. wah.. meriah nya berbuka beramai2 kan

    ReplyDelete
  3. Lin,
    Insyallah panjang umur gather lagi

    CM,
    ye ye meriah kan berbuka ramai2 mcm tu ;-)

    ReplyDelete
  4. air pebenda ni,,, cam air SOYA jerkkk

    ReplyDelete
  5. ensem ler jejaka yg berkemeja putih tu ala2 raihan :p

    ReplyDelete
  6. Jocko,
    Lenkali ko balik JB bln poser, try cari air tu ye sedap tau...

    Kasawari,
    erkk.... nak termuntah ako :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.