Followers

Sunday, September 6, 2009

Berbuka puasa bersama rerakan BLOGGER

Majlis berbuka poser anjuran MSJBOX telah berjalan dengan jayanya. Tengkiu kepada sumer yang sudi menghadirkan diri semalam. Memang meriah.

Tempat adalah sangat2 crowded sket. Itu sebab kami sumer ditempatkan dikawasan dalam. Ako lebih prefer klu kita sumer melepak di luar. Sangat santai, nyaman dan bebas. Nak amek gambar pun sangat2 semangat. Tapi bila dah berada kat dalam, di bawah cahaya yang ermmm suam2 kuku, mood bergambar adalah merundum jatuh.

Kami tiba antara yang terawal. Sampai2 saja sudah ternampak nini dan mak bapak dia. Sangat2 comei itu budak kecik....

Harus ako cilok gambar dari kamera lin. Kowang tengok, budak kecik itu sangat cute kan?!! Sama juga cute dengan budak yang pakai baju kaler merah itu.. muahahahha

Ini lah mak bapak si nini tu. Kika dan hezriq.

Yang ni x payah la ako kenalkan lagi. Sumer owang musti kenal punya.. Si shai ngan amat.

Amat musti la nak bergambar ngan MAK dia..

Dayah n nora antara yang terawal juga sampai.

Kemudian baru la JUN ngan carneyz tiba di tempat kejadian. Sangat menakjubkan sebab derang sampai awal ke tempat kejadian. hahahaha IMPRESIF!!! "pstt jun, pembaharuan ker tuh?"

Bersama anak-anak dara kak norz.

Dah gambar ngan anak, kena la bergambar ngan MAK nya juga. Thanks kak nor sbb sudi join makan-makan kali ni.

Gambar beramai2....
Thanks JUN, ako cilok gambar ko nih... hehehe...
Ada yang dah balik waktu nih...

Thanks to Jocko n family sbb sudi join xtvt msjbox kali nih.
Aiyak sowi beb, ako takde gambar ko la. Nak wat camne kamera hp x sesuai nak amek suasana malam. Hasilnya nanti sila lihat gambar kat bawah nih... hampeehhh.....


Sowi la gambar mmg x clear.... Pape pun sebelum pulang, harus la posing2 sakan terlebih dulu.

Adehh sowi la ek, nak citer sedap2, panjang2 ako tgh takde mood nak buat ayat2 sedap2... Ini saja la yg mampu wat masa ni. Atlis ako dah hapdet tuk kowang ye.. ;-)

Tengkiu sumer!! Walau ada kekurangan sket yang pasti tetap happening!!

p/s: psstt..... kowang pasan x ada satu pasangan tu propose gf dia ajak kawen?? So sweet laaa.. i wish......

Nota Jemari: Kowang leh layan gambar lelain kat sini

3 comments:

Sis-Lin said...

i wish wahat??? ehem hehemmmm

AKO said...

ye la i wish bole merasa mcm tu arr bluwekk..... muhahahaha...

AKO said...

aiyo lupa nak sebut nama Dilla, iman, irfan ngan sodep... hehehe

Pada sesape yg ako x mention nama tu jgn kecik ati plak, al maklum bila mood nak hapdet takde sangat, so byk bende la yg terlupa... ;-)