, ,

Bersahur bersama mereka

Lepas melepak kat umah kat ct dan che mat, hajat nak menyopingkan diri di down town danau kota. Pusing punya pusing, susah pulak nak cari parking, maka kami sumer sepakat terus saja melepakkan diri ke NZ Wangsa Maju.

Mi goreng mamak dan megi menjadi santapan kami sumer.

Minuman kami sumer. Sekali sekala lepak di waktu pagi dinihari.

Selesai saja makan, selesai saja bayar, tetiba ujan turun dengan lebat nya. Memasing segera berlari lintang pukang menuju ke kereta. Pheww kami kebasahan malam itu.

Selamat bersahur sumer..

Nota Jemari: kowang sahur apa tadi?
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.