, , ,

Jom kita mandi

Jom, sape nak hekot ABIN mandi??? Yeehhaaa ABIN x sabar nak naik 'kete merah' nih. Tunggu ye nanti ABIN tunjuk 'kete merah'. Aunty nana yang belikan. Muahahaha mama cakap mcm owang pompuan amek kaler MERAH. ehhehe Ala ABIN x kisah punya janji ada kete mcm aunty nana juga hahahhaa .. Ok ok jom join ABIN mandi... gedebussshhhh.....

Ok get ready sumer, ABIN dah sesiap nak terjun kolam nih.

eee sejuk la pulak air. ggggrrrr

Taaadaaa ini lah 'kete merah' ABIN. Comei tak....

Wah wah kan main suker lagi budak nakal ni mandi kolam. Cam terror je nak dayung 'kete' dia tu... Siap dayung sebelah tangan. Ater dah sebelah je yang dia sampai. Sebelah lagi x smpai nak cecah air... hahhaha

ABIN suka mandi laaa....
ABIN suka main air....
Nanti dah besar ABIN nak belajar berenang... geedebushh..... yeay!!!

Nota Jemari: nak bajar benang gak la, nak lawan ngan ABIN
Share:

5 comments:

  1. looor.. awat tak pakai baju mandi two pieces yang beli dulu...

    ReplyDelete
  2. wah.... raya hang memang berbaloi - baloiiii..... huhuhuuhuhuhu... meriah betollll....

    ReplyDelete
  3. mama abin x mandi skali ke?...
    eheheh

    ReplyDelete
  4. Payiet,
    yeehaaaa mmg sonok...

    BD,
    erkk gurlpp.... erkk ada ek?

    zura,
    hahahaha sekali sekala maaaa

    amer,
    mama abin dah lama terlepas mandi laut tuh...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.