Followers

Wednesday, September 23, 2009

Jom kita mandi

Jom, sape nak hekot ABIN mandi??? Yeehhaaa ABIN x sabar nak naik 'kete merah' nih. Tunggu ye nanti ABIN tunjuk 'kete merah'. Aunty nana yang belikan. Muahahaha mama cakap mcm owang pompuan amek kaler MERAH. ehhehe Ala ABIN x kisah punya janji ada kete mcm aunty nana juga hahahhaa .. Ok ok jom join ABIN mandi... gedebussshhhh.....

Ok get ready sumer, ABIN dah sesiap nak terjun kolam nih.

eee sejuk la pulak air. ggggrrrr

Taaadaaa ini lah 'kete merah' ABIN. Comei tak....

Wah wah kan main suker lagi budak nakal ni mandi kolam. Cam terror je nak dayung 'kete' dia tu... Siap dayung sebelah tangan. Ater dah sebelah je yang dia sampai. Sebelah lagi x smpai nak cecah air... hahhaha

ABIN suka mandi laaa....
ABIN suka main air....
Nanti dah besar ABIN nak belajar berenang... geedebushh..... yeay!!!

Nota Jemari: nak bajar benang gak la, nak lawan ngan ABIN

5 comments:

payiet said...

wahh sonoknyaaaa

BelalangDewa said...

looor.. awat tak pakai baju mandi two pieces yang beli dulu...

Cik Zura said...

wah.... raya hang memang berbaloi - baloiiii..... huhuhuuhuhuhu... meriah betollll....

Amer Aan said...

mama abin x mandi skali ke?...
eheheh

AKO said...

Payiet,
yeehaaaa mmg sonok...

BD,
erkk gurlpp.... erkk ada ek?

zura,
hahahaha sekali sekala maaaa

amer,
mama abin dah lama terlepas mandi laut tuh...