Followers

Thursday, September 17, 2009

Lepak di BANAFE Village

Ini adalah kejadian pada hari Ahad yang lepas. Selepas berbuka puasa kat umah Lin, ako plan mau bertemu dengan kengkawan seangkatan waktu pemBELAJARan dulu. Yeehaaa kata sepakat mau berjumpa di 'BANAFEE VILLAGE'.



Jumpa ngan derang mmg tak sah klu xde kecoh2. Adusssss mmg rabak tempat tu dengan gelak tawa dan gurau senda mereka. Ntah bila lagi dapat kumpul2 mcm tu. Hope pasni ako leh kumpul lagi kengkawan skolah pulak.

ermm.... part gambar ako je 'blur'. Cisssssssssss kasi dengki la tu. Wif Norria yang baru je 6 bulan dapat baby walau sudah 6 tahun kawen. TAHNIAH!!!! Ada rezeki tambah lagi tau ;-)

Buat kengkawan skolah ako yang kat FACEBOOK tu, pssttt x reti2 ke kita nak wat gathering weiii??!!!!!

Nota Jemari: Selamat Hari Raya, kowang!!!

3 comments:

shengfatt said...

cute! comel! nanged u! hope to see u nanged me back! tq!nang me!

Sis-Lin said...

hehehehe...nnti kita wat gahter2 kt situ lak yek..

AKO said...

insyallah ;) x sabar nk beraya ngan ko.. :p