,

Melepak @ Setapak

Selepas sesi melantak kat bora ombak, kami sepakat mau melepak ke umah kak ct dan CM plak. Sorry ye tuan umah, kami sumer sampai sudah kelewatan. Harap tuan umah tak serik terima kunjungan kami yang tetiba itu.

Melepak kekenyangan tapi haus tetpa dirasai.
Melepak melayan perasaan di depan tibi.

Mereka pulak melepak sambel bergosip.. ssyyyyyyy.. hehe


Namun begitu, tuan umah masih sudi menyajikan kami dengan kuih raya dan juga buah jambu. Giler melepak kekenyang memasing malam tadi. burlpppp.....

Tengkiu buat kak ct dan CM coz masih sudi terima kunjungan kami, walau ako ketakutan tengok muka CM yang cam, "ee budak2 ni x reti2 ke nak balik? Aku nak masuk tido dah ni?"

erkk gurlpp... ya ampun Che Mat. Bergurau2 di bulan poser. Ntah bila lagi dapat kumpul mcm tu kan... psstt jangan marah eh... hehehe ;-)

Nota Jemari: Gud Luck untuk anak dara CM dan kak ct, trial SPM is just a round da corner!!
Share:

4 comments:

  1. yg aku perasan..kain CM dh nk terburai,nk betulkan dia segan ko tgk jek..hahahahahaha

    sian kak CT tido lewat yek...

    ReplyDelete
  2. muahahha ya ampun Che mat... idok le teman tahu muahhhaa.. adeh..

    erkk mampos kang CM kejar kita berdua ni kang lin oii.. jom kita bantai laarii nyorokkan diri dl :p

    ReplyDelete
  3. alah.... kami x kisah pun.ko orang bukan sealu macam ni.lain kali dtg jer buat riuh2 kat umah tu hehehe. sori lah ya x der santapan yang enak2 yang dapat disediakan.harap jgn ler serik ehh.

    tr kasih ret atas doa mu itu..aminnn..

    ReplyDelete
  4. ok kak konpom mereka sumer mmg x tau malu, mmg harus la melepak slalu ke setapak itu hehehe :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.