Followers

Sunday, September 6, 2009

Melepak @ Setapak

Selepas sesi melantak kat bora ombak, kami sepakat mau melepak ke umah kak ct dan CM plak. Sorry ye tuan umah, kami sumer sampai sudah kelewatan. Harap tuan umah tak serik terima kunjungan kami yang tetiba itu.

Melepak kekenyangan tapi haus tetpa dirasai.
Melepak melayan perasaan di depan tibi.

Mereka pulak melepak sambel bergosip.. ssyyyyyyy.. hehe


Namun begitu, tuan umah masih sudi menyajikan kami dengan kuih raya dan juga buah jambu. Giler melepak kekenyang memasing malam tadi. burlpppp.....

Tengkiu buat kak ct dan CM coz masih sudi terima kunjungan kami, walau ako ketakutan tengok muka CM yang cam, "ee budak2 ni x reti2 ke nak balik? Aku nak masuk tido dah ni?"

erkk gurlpp... ya ampun Che Mat. Bergurau2 di bulan poser. Ntah bila lagi dapat kumpul mcm tu kan... psstt jangan marah eh... hehehe ;-)

Nota Jemari: Gud Luck untuk anak dara CM dan kak ct, trial SPM is just a round da corner!!

4 comments:

Sis-Lin said...

yg aku perasan..kain CM dh nk terburai,nk betulkan dia segan ko tgk jek..hahahahahaha

sian kak CT tido lewat yek...

AKO said...

muahahha ya ampun Che mat... idok le teman tahu muahhhaa.. adeh..

erkk mampos kang CM kejar kita berdua ni kang lin oii.. jom kita bantai laarii nyorokkan diri dl :p

CT Delima said...

alah.... kami x kisah pun.ko orang bukan sealu macam ni.lain kali dtg jer buat riuh2 kat umah tu hehehe. sori lah ya x der santapan yang enak2 yang dapat disediakan.harap jgn ler serik ehh.

tr kasih ret atas doa mu itu..aminnn..

AKO said...

ok kak konpom mereka sumer mmg x tau malu, mmg harus la melepak slalu ke setapak itu hehehe :p