,

MSJBOX Fastbreak : Selatan

Khusus untuk warga Msjbox di bahagian selatan tanah air, dan juga Singapore, aktiviti berbuka puasa bersama-sama akan diadakan seperti berikut:

Lokasi: LC Catering Restaurant, Tmn Sentosa
Tarikh: 12 September 2009, Sabtu

Untuk turut serta dalam aktiviti berbuka di selatan ini, sila maklumkan kehadiran anda kepada Lin atau tinggalkan nama anda di ruangan "komen" di bawah.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mari mari warga SELATAN.
Jangan malu jangan segan...
Masa ni la mahu beramas mesra....
Kenal mengenali... merapatkan lagi silaturahim yang terjalin di arena pemBLOGan.

Keterangan lanjut, klik sini.

Nota Jemari: tahun ke-2 kan?!
Share:

2 comments:

 1. kita sepakat membawa berkat..
  mjlis berbuka makanan lazat...
  jgn tak dtg cepat la cepat...
  kita berborak bertambah erat...

  hehehehhehe ko jgn x dtg..

  ReplyDelete
 2. wah wah siap pantun lagi tu..
  ako x reti nk balas2 pantun nih..

  insyallah klu ada rezeki, ada jodoh, ada uwang, smp la ke sana...

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.