Followers

Monday, September 21, 2009

Raya ke-2 - Rumah keempat

Kemudian kami ke Pulau umah Tok Andak pulak. Wah sakan betul kitorang beraya tahun nih. Klu lagi ramai yang join konpom lagi meriah dan syiok....

Tahun ni rata2 tok sedara ako sumer nya dah kurang sihat sket berbanding ngan tahun lepas. Tahun lepas derang ni still nampak sihat dan leh jalan dengan kuat. Tapi tahun ni mostly derang nampak x larat dan x kuat lagi nak berjalan sana sini. Harus la tongkat menjadi peneman kemana saja.

Harap dapat jumpa derang pada raya tahun depan. Insyallah.

Nota Jemari: klu mereka takde, tradisi ziarah menziarah ni masih dikekalkan tak lagi ek?

2 comments:

Tok Bond said...

Korang tgk atu andak punya posing.....senget badan tuuuuuuu

AKO said...

ish ko ni dia pun nak glamer jugak, abesh takkan ko sowang je mau glamer kan.. huhu :p